| dincolodevise a întrebat:

Buna TPU... vreau si eu statusuri de genul...chiar daca ne mai certam, noi ne iubim. sau azi ne certam, maine ne impacam pentru ca ne iubim. cele mai frumoase primesc funda.

8 răspunsuri:
| Cosminovici18 a răspuns:

Buna! uite aici un site si vezi care iti plac si sunt frumoase http://www.statusuri.ro/statusuri-de-dragoste.html funda?

| RbD a răspuns:

Faine status

| Danielita a răspuns:

Uite cateva care mie imi plac
Pe mine ma iubeste. de voi se foloseste. degeaba vety avea ce a trecuth prin mana mea. 1 zi 2, 3 el isi face viata. ca pentru tarfe nu-si lasa el nevasta
Eu sunt printesa lui, el pe mine ma iubeste. o zi fara mine inebuneste love struck
papusaaaa n-are rost sa te complici. ma iubeste nai ce sa mai zici
sper sa iti placa. fundita confused

| Danielita a răspuns:

Daca mai gasesty statusuri de acest gen cum ai cerut thu pls sa mi le trimity si mie printr-un mesaj privat... pupici

| Danielita a răspuns:

Uite inca cateva

ღSi o sa fie bine chiar daca mai avem probleme, iti spun stai linistit ca multe vin si multe trec, chiar daca raman semne. Orice semn se vindeca dupa o vreme=)

ღsi-au spus primul "Te iubesc"
Apoi "Mi`e dor de tine", "Fara tine nu traiesc"
Zambesc cand se vad, Plang cand se cearta
Si indiferent de fapta, ei se iarta si se impacalove struck

ღCerturi si impacarii deveneau chestii banale ca ne iubeam ca nebunii calcand orgoliu in picioare!

ღMereu impreuna, peste toate am trecut. Poate azi e greu, poate maine e mai bine.Dar orice s-ar intampla voi ramane langa tine![:X]

ღAi DrEpTuL Sa viSeZi Ca el te vrea...Dar in Caz Ca nu stiai...inima lui e doar |A MEA| love struck

| SchiZz20CMrecords a răspuns:

Desi am trecut prin multe suntem inca impreuna
Ca nu poti sa cazi cand ti pe cineva de mana.

Era furtuna in Rai si sa traiesti acolo ti'e greu
Ti'a fost mai usor sa aduci soarele in Iadul meu.

| Nathalia a răspuns:

Noi am avut conflicte si ne mai certam aproape mereu, dar pana la urma suntem prietene si asa vom fi mereu.