Nu iti pot raspunde la intrebare pentru ca nu iti pot descifra scrisul! "Greu e limbu roman!"
Scuze, mam nascut in Italia si am facut gredinita si am inceput si liceul tot aici, ai mei nu au vrut sa stiu romana, imi pare rau am invatat-o din zbor, de la tv. scuze
Si nu vreau sa ma sinicid intelegi? am doar o viata si pana la urma mai sunt baieti deci nu e o solitie :. cat despre faza cu limba romana nu am facut scoala in Romania ca sa stiu limba romana, intelegi?
Poate este putin ocupat nu neaparat se comporta indiferent poate are niste probleme dar daca tine pozele cu voi la profil logic ca mai tine la tine stai calma. Funda?)))))
Pai cred ca te iubeste, adica nu neaparat ca ti.a jurat dar s-a uitat in ochii tai..practic camf te uiti in ochii iubitei/iubitului nu il/o poti minti.dar ca sa fii sigura iti poti face curaj ca sa ai o conversatie serioasa cu el si sa iti spuna in fata. Relatiile de la distanta sunt pentru cei puternici. Deci daca te iub si il iub nu ascultati lumea, fiti puternici
Sa va tina!