| jasmine11 a întrebat:

vreau si eu un sfat. in ajunul craciunului iubitul meu a dormit la mine. nu a dormit deloc statea si se uita la mine, nici eu nu dormeam pentru ca auzeam tot si imi tot spunea ce frumoasa sunt, si ca ma iubeste mult, dar eu eram cu ochii inchisi, imi tot zicea ca sunt foarte frumoasa. a 3 zi am mers la el, am vrut sa facem dragoste, iar in mijlocul partidei, i sa lasat jos penisul, normal ca m-am gandit ca nu ii mai place cum arat, corpul meu, si imi zicea ca nu e adevarat ca ii place, ca daca nu nu ar ejacula asa de rapid, ma gandeam ca poate a facut-o cu alta fata care are corpul mai frumos si de al meu nu ii mai place, intotdeauna il satisfac cum stiu eu mai bine, am facut cu el toate tipurile de sex, absolut toate, si oral si anal, numai sa il satisfac, dar acum nu stiu ce a patit, va rog ajutati-ma! funda!

4 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Uneori emotiile prea mari pot provoca asemenea situatii. Si dorinta prea mare poate face asemenea probleme. Deasemenea o oboseala sau altceva ce tine de stres psihic sau fizic. Cu barbatii e mai complicat.

| aryana1991 a răspuns:

Toti o patesc mai devreme sau mai tarziu, nu e cazul sa te alarmezi...

| Roo a răspuns:

Se mai intamplaoh go on poate fi din cauza oboselii sau era cu gandul in alta parte. nu te stresa aiurea

| Bubuxx a răspuns:

Cred ca ar trebui sa stai linistita si sa nu iti faci atatea probleme.Este normal k la un momentdat sa se intample asta, poate era k gandul in alta parte sau ceva ii atragea atentia. Sfatul meu e sa stai linistita si totul o sa fie bine. P.S:cand se mai intampla ai grija sa isi revina repedewinking, asa cum sti tu mai bine.