| Vish3ra a întrebat:

vreau si eu un sfat. Plat foarte mult o fata cu care ma inteleg foarte bine,i-am spus ceea ce simt pentru ea,ea la fel,ma place, dar ...ca un amic, eu fiind indragostit de ea lulea prima data am vrut s-o las balta,sa dau inapoi...s-o uit,dar,inima nu ma lasa. Tin atat de mult la ea incat as muri daca ar patii ceva sau daca as vedea-o plangand, dupa ce i-am spus ce simt pentru ea am ramas la fel,de parca nu s-ar fi intamplat nimic,iar eu nu vreau asta, sa nu intelegeti gresit,nu sunt egoist dar pur si simplu o ador, ce ma sfatuiti sa fac?

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Nu poti face nimic decat sa-i respecti politicos decizia fetei. Usor, usor, timpul va trece si te vei face bine.

| grab a răspuns:

E greu sa o faci sa te vrea ca mascul, dupa ce s-a setat ca te vrea ca baiat de mingii. lasa-i timp, timp in care tu iti cauti alta. alta data in viitor poate reveniti la relatie si o ridicati la nivel de iubire. invata sa accepti niste chestii asa cum ti le da viata la momentul ala. in viitor nu se stie ce bucurii ti se rezervahappy

| NoName0x0 a răspuns:

Incearca sa te comporti cu ea ca si cum ati fi deja impreuna!

| Constantinescu_Andrei_1989 a răspuns:

happy am zabit pentru ca toti am trecut prin asta. Daca te imprietenesti prea mult cu o fata intri intr-o zona numita FRIENDZONE din care nu poti iesi, adica intri in zona prieteniei(amic) si nu mai ai nici o sanasa sa fi impreuna cu aceea fata... Am intrebat mai multe fete si mi au spus ca daca nu actionezi rapid si stai prea mult de vorba cu ele le asculti ofurile si problemele ele te iau ca fiind o prietena si acolo o sa ramai nu o sa si doreasca sa te f**a NEVER! Te sfatuiesc sa o uiti ca nu ai ce face... in timp o sa o uiti pentru ca timpul le rezolva pe toate! Bafta!