Incearca,deocamdata,sa-i fii doar o buna "amica",si ai rabdare.
Probabil, i-a fost bine cu tine si ii e dor de vremurile cand erati impreuna.Da-i timp sa inteleaga singur ce vrea.
Stiu ca ai vrea sa-l intrebi mii de lucruri, n-o fa.Lasa-l,deocamdata,pe el sa fie vioara intaia, ca sa intelegi unde duce aceasta pofta subita de comunicare.
Bine?
Heii cosmii:*
pai' poate'si incearca norocul din nou la tine:*
sau poate doar vrajeste
eu cred ca ar mai trebuii sai dai o seansa:*
macar pentru catva timp
si daca se va comporta ca la inceputul relatiiei anterioare cu tine
at inseamna ca, chiar te place:*
daca e plictisit
tot timpul da'i papucii iubitha:**
nu are rost sa suferi tu dupa fraieri:*
sper ca te'a ajutat!
Pai e cert ca nu prea a tinut la tine din moment ce a bagat motiv asa sec sau chiar l-ai plictisit. Dar probabil ca la inceput baiatul a simtit ceva, pe parcursul "lunii" acel "ceva" s-a cam stins iar acum poate il vrea inapoi de la tine sau poate ca e genu care umbla ca si albina din floare in floare pe la cat mai multe fete (crede-ma, stiu bine genu ). Cam ce ar trebui sa faci tu, prima si prima data dupa parerea mea e sa te pui si sa te gandesti bine ce si cum vrei, adica daca cineva te intreaba daca iti mai place de el, daca mai ti la el sau ceva de genu sa stii sa zici da sau nu, fara nu stiu... apoi daca tu crezi ca inca mai tii la el, iti place baiatul suficient, mergi si vorbesti cu el si daca vezi ca el ar vrea sau iti cere a 2a sansa eu zic sa eu acorzi dar de data asta incearca sa nu pui suflet chiar asa de la inceput, macar ai invatat pe pielea ta (cel putin sper sa fi invatat). Bafta cu baiatul si sper sa prinzi ideea!
Pai sincer mai bine cautati alt baiat nu-i pentru tine asta daca te-a lasat si acum iar vine la tine crede-ma e mai bine acum decat mai tarziu ca dupa te indragostesti si suferi mai mult...
Chiar nu ar trebui sa treci peste [entru ca baiatul poate inca te place si nu te-a lasat dintr-un motiv oarecare.era ocupat.nu avea timp.si cosmina. oricine merita a doua sansa. poti sa o dai, mai departe gandeste-te si tu ce sa faci