| cosminaa_1580 a întrebat:

Buna TPU vreau si eu un sfat urgent.in primul rand multumesc de acum celor care imi vor citi"problemuta" si ma si vor ajuta, si scuze daca fac greseli gramaticale dar scriu repede.deci problema mea incepe in felu urmator.am fost cu un baiat 1 luna ne'am inteles minunat si chiar incepusem sa tin la el si el parea ca tine la mine dar dintr-o data sa desp de mine pe motiv ca.nu mai e la fel ca la inceput. apoi dupa o luna de cand neam desp s-a combinat cu o tipa din liceu[si eu fiind din acelasi liceu] mereu cand ii vedeam nu parea fericit cu ea, nu era baiatu care il cunosteam eu cel vesel era mereu serios si etc. a stat cam 2-3 saptamana cu ea si acum am aflat ca s-au despartit, motivu deocamdata nul stiu. cert e ca acum am reinceput sa vorbim pe mess si la scl, pe mess ma tot pupa, si imi vorbeste frumos si mici apropouri dar nu la o eventuala impacare si ceva gen ca el inca ar tine la mine.intrebarea mea este ce sa fac? nici macar nu stiu daca tine la mine sau nu.am luat in calcul si posibilitatea ca neam desp dintr-o iesire de-a lui pentru ca el avea multe pe cap avea multe activitati "extrascolare" si nu stiu. dupa ce neam desp parea mereu suparat.si parea ca vrea sa-mi zica ceva...Problema este ca eu inca tin la el si nu stiu ce sa fac.cum sa ma comport etc

6 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Incearca,deocamdata,sa-i fii doar o buna "amica",si ai rabdare.
Probabil, i-a fost bine cu tine si ii e dor de vremurile cand erati impreuna.Da-i timp sa inteleaga singur ce vrea.
Stiu ca ai vrea sa-l intrebi mii de lucruri, n-o fa.Lasa-l,deocamdata,pe el sa fie vioara intaia, ca sa intelegi unde duce aceasta pofta subita de comunicare.
Bine?

| ααntoo a răspuns:

Heii cosmii:*
pai' poate'si incearca norocul din nou la tine:*
sau poate doar vrajesteoh go on
eu cred ca ar mai trebuii sai dai o seansa:*
macar pentru catva timphappy
si daca se va comporta ca la inceputul relatiiei anterioare cu tinelove struck
at inseamna ca, chiar te place:*
daca e plictisitchatterbox
tot timpul da'i papucii iubitha:**
nu are rost sa suferi tu dupa fraieri:*
sper ca te'a ajutatlove struck!

Răspuns utilizator avertizat
| GGeorgel a răspuns:

Pai e cert ca nu prea a tinut la tine din moment ce a bagat motiv asa sec sau chiar l-ai plictisit. laughing Dar probabil ca la inceput baiatul a simtit ceva, pe parcursul "lunii" acel "ceva" s-a cam stins iar acum poate il vrea inapoi de la tine sau poate ca e genu care umbla ca si albina din floare in floare pe la cat mai multe fete (crede-ma, stiu bine genu devil ). Cam ce ar trebui sa faci tu, prima si prima data dupa parerea mea e sa te pui si sa te gandesti bine ce si cum vrei, adica daca cineva te intreaba daca iti mai place de el, daca mai ti la el sau ceva de genu sa stii sa zici da sau nu, fara nu stiu... apoi daca tu crezi ca inca mai tii la el, iti place baiatul suficient, mergi si vorbesti cu el si daca vezi ca el ar vrea sau iti cere a 2a sansa eu zic sa eu acorzi dar de data asta incearca sa nu pui suflet chiar asa de la inceput, macar ai invatat pe pielea ta (cel putin sper sa fi invatat). Bafta cu baiatul si sper sa prinzi ideea!winking

| 4ever_5725 a răspuns:

Pai sincer mai bine cautati alt baiat nu-i pentru tine asta daca te-a lasat si acum iar vine la tine crede-ma e mai bine acum decat mai tarziu ca dupa te indragostesti si suferi mai mult...

| danusikd a răspuns:

Chiar nu ar trebui sa treci peste [entru ca baiatul poate inca te place si nu te-a lasat dintr-un motiv oarecare.era ocupat.nu avea timp.si cosmina. oricine merita a doua sansa. poti sa o dai, mai departe gandeste-te si tu ce sa faci