| marianasv a întrebat:

vreau un raspuns la cum se termina o femeie cand face dragoste am o problma va rog ajutati-ma eu nu ma termin da parteneru meu se excita foarte repede si ejaculeaza foarte repede ce sa fac am ceva probleme pentru ca nu ma termin si nu m-am terminat niciodata de ce?

3 răspunsuri:
| LikeNobodyElse a răspuns:

Nu trebuie sa termini neaparat din prima. poti sa termini si dupa 2-3 ani d relatii sexuale,. depinde cat de relaxata esti u si cat d tine t face partenerul sa te simti

| Korrawi a răspuns:

Din cauza ca la femei trebuie sa muncesti mai mult ca sa ajunga la orgasm, probabil. Si neaparat trebuie preludiu (sarutari, mangaieri, stimularea zonelor tale erogene, etc) cat mai lung posibil. Daca partenerul tau termina foarte repede, asta nu inseamna ca nu te poate ajuta, mai exista degete, limba. Acum, ca nu vrea sa te ajute, desi ar trebui sa incerce sa se abtina ceva mai mult, e alta problema. Si ce spune BuBuuuuuuuuuuuu este la fel de important, cat de relaxata esti si cat de bine te face partenerul sa te simti. Cel mai probabil din cauzele astea, exista si situatia cand e posibil sa fie o cauza medicala, psihologica. Eu as zice sa-ti faci griji daca nu reusesti sa termini dupa 1 ora de sex, cu 30 de minute de preludiu in prealabil, asta cu un partener pe care il placi foarte mult. In cazul asta, e posibil sa fie ceva in neregula si poti sa te duci la sexolog, sa afli mai exact care e problema. Succes!

| ombladon a răspuns:

Iti pot face o demonstratie, imi dai o adresa?laughing