| alina0 a întrebat:

Vreau un raspuns urgent. Poate o sa vi se para o intrebare prosteasca, dar nu am cui sa-i spun. Acum o luna am practicat niste "jocuri" cu prietenul meu.NU a ejaculat in mine, eu fiind virgina, dar mi-i frica sa nu fi lasat sperma pe vaginul meu. La 2 saptamani mi-a venit menstruatia si a durat 5 zile ca de obicei.Nu am simptome de sarcina, doar ca ma doare burta des.E posibil sa fiu insarcinata? Va rog sa ma ajutati.

4 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Din moment ce ti-a venit menstruatia, nici nu trebuie sa te panichezi. Cu durerile de burta, greturi, intarirea sanilor, astea sunt starile pe care le dai tu, din cauza stresului pe care ti-l faci. Incearca sa te relaxezi si vei vedea cum vei reintra la normal.
Data viitoare nu va mai jucati cu focul si sa foloseasca prietenul tau prezervativul, ca de o sarcina nu e atat de usor sa o ai la varsta pe care o aveti.

| HellyBoy a răspuns:

Nu înțeleg de ce îți faci griji.Ști ce se întâmplă prin menstruație? Ei, eu spun că nu.Prin menstruație, este eliminat ovulul NEFECUNDAT=>NU poți fi însărcinată. Burta poate să te doare din mai multe motive. Poate fi de exemplu totul în capul tău, pentru că frica(de a afla ca ești însărcinată) poate fi asociată cu o durere de burtă.

| ValereaChihai978 a răspuns (pentru HellyBoy):

Multe fete care intreaba intrebari de genu nu au fost la lectiile de biologie nu au de unde sa stie ce se face prin mestruatie laughing

| SharonMaroon a răspuns:

Din moment ce ti-a venit menstruatia, stai linistita.