| Sin3d a întrebat:

Vroiam sa ma lamuriti cu ceva:Inca din clasa a 6-a(eu sunt a 7-a acum) mi-a placut la nebunie de o colega.Sigur ca tot m-am intrebat daca ma place sau nu, insa acum intrebarea asta ma macina! De cand am inceput scoala, colega mea...pe nume Andra,tot sta suparata pe mine.Mi-a zis odata ca din cauza ca o jignesc si ca spun secretele ei tuturor,dar nu am jignit-o pentru ca nu indraznesc eu faceam misto de altii, iar secretele ei nu i le-am spus nimanui, dar asa crede ea.Acum a inceput sa ma urasca, si se poarta foarte urat cu mine.Mai ales ca o alta colega a incercat sa o faca sa recunoasca ca ma place si astazi mi-a zis ca "Sunt prea urat"straight face...cred ca ma uraste, dar la inceput de an cand nu era suparata pe mine dadea semne ca ma place si i-a fost si rusine sa iasa afara cand colega mea a vrut sa ne puna fata in fata.Acum nu stiu ce sa mai cred:
1.Ma place sau ma placea?
2.Cum as putea sa-mi cer iertare?
3.Ar trebui sa-mi schimb lookul?
4.Ce sa fac, sa o intreb sau?
Va multumescbig grin!

2 răspunsuri:
| nykusor4u99 a răspuns:

Salut.Prietene fii atent iti dau niste sfaturi ca de la baiat la baiat.In primul rand da, schimbate.Invit-o dupa ore sau intr-o sambata sau duminica la un suc.Roag-o frumos. Apoi la masa o poti intreba fara rusine daca te place sau nu.P.S.: nu te opri la jumatatea cuvintelor, dale drumu si spune-i ce simti si ca regreti ( daca ai facut vreo prostie care a suparat-o ). Sper ca te-am ajutat. Funda?

| Metempsihoza a răspuns:

Despre look iti spun atat: haine simple, par ingrijit, miros de curat [asta nu e la look, dar la adolescenta stim cu totii ce jale e cu transpiratia.]. Eu as zice sa-i scrii tot ce ai scris aici intr-o scrioare. happy