| darkvalentine a întrebat:

Vroiam sa va cer o parere despre ceea ce va povestesc eu. Daca aveti nervi sa cititi, desigur!
Am cunoscut un tip in timp ce lucram si a doua zi mai spre dimineata mi-a gasit profilul de facebook.Ne-am cunoscut si ne-am intalnit pana la urma noaptea intr-un bar. Totul bine si frumos, nu l-am lasat nimic gen sa ma sarute sau eu stiu ce, cu toate ca el incerca.
In zilele urmatoare ma cauta foarte des, gen el imi trimitea mesaje primul si nu a fost zi in care sa nu-mi scrie ceva.
Peste cateva zile m-am intalnit din nou cu el si cu un prieten de-al lui si i-am ajutat cu ceva si e prima oara cand mi-am dat seama ca pare indiferent si. parca nu ii pasa. Iar a incercat sa ma sarute si nu vroiam.
Am lasat mai usor si. m-a chemat la o zi de nastere (gen plus one) si a insistat. Eu nu prea vroiam sa merg, fiind frig. Insa el pur si simplu a zis ca vine cu masina dupa mine si sa vin, sa vin.
Ok, m-am dus. a fost alaturi de mine (desi era putin beat) si cat timp am stat intr-un local, o fost ok. Ne-am dus dupa aia in club. Vreo o ora o stat cu mine si, pana la urma ne-am sarutat si a fost ok cu toate ca era destul de ametit insa dupa disparea si eram cu restul anturajului sau. Nu mi-a placut chestia asta (oare sunt prea pretentioasa?) insa, dupa parerea mea daca el m-a chemat si a insistat, totusi era frumos sa stea cu mine. In decurs de 4 ore, de a stat cu mine jumate de ora e mult! Intre timp s-a imbatat si mai tare (praf adica) si cred ca a fost cu o alta fata. Nu il mai bagam deja in seama.(am si eu mandria mea...)
Pana la urma ne-am dus acasa cu taxi, pe mine m-au lasat mai repede ca ei stateau mai incolo, m-a pupat si au fost dusi.
A doua zi, adica azi, nimic, niciun semn. Am vorbit cu un prieten de-al lui foarte putin si i-am zis ca sunt dezamagita si mi-a raspuns de parca ar sti mai mult decat mine.
Dupa parerea voastra, de ce s-a comportat asa? Pur si simplu a fost doar orgolios si vroia sa obtina ce a obtinut? E mahmur si acum? Sa astept? Orice idee e bine venita.

Răspuns Câştigător
| LolaLollita a răspuns:

Sunt mai multe posibilitati.
1. Atat a vrut sa obtina, a obtinut. (desi ma mir ca nu voia mai mult..sau poate voia)
2. Ai zis ca era beat, poate ii e rusine sa te caute, poate crede ca esti suparata pe el.
3. A intalnit pe altcineva in seara aceea.
4. Avea deja pe cineva, sau s-a impacat cu cineva.

Vezi tu, sunt multe variante. Nu cred ca poti zice ca tii la el deja, asadar nu cred ca merita sa-l cauti. Daca te cauta el, probabil iti va prezenta si niste scuze. Vezi cum va decurge totul apoi.

4 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Pentru a ajunge la o concluzie mai lucida cred ca ar trebui sa mai ai o iesire cu el sa vezi cum se comporta, acum as putea sa-ti zic ca chiar daca te place, el asteapta de la tine ceva mai mult

| Roxana121 a răspuns:

In primul rind nu trebuie sa ai inceredere in nimeni, poate el sati zica multe si nevrute, nu crede toti ceti urla la ureche.Trebuie sa te pretuiesti. Nu cred ca ar avea planuri bune cu tine, te vrea doar in pat si dupa pa, dakai era de tine nu te lasa balta cu necunoscutii, si a 2 zi te suna sa intrebe esti bine cum ai ajuns si scuze ca am fost beat...asa e normal.

| împartezâmbete a răspuns:

Mmm da sunt multi baieti de genul cauta doar o aventura iar mai apoi te lasa, ce bucurie nu? zii si tu, ouff

| Louuder98 a răspuns:

Pai pe de-o parte chiar te place si vroia sa aveti o relatie,pe de alta parte el e petrecaret si fustangiu,vorbeste cu el si intreaba-l ce vrea sa faca in privinta asta,daca zice ca te iubeste... incearca sa fii impreuna cu el sa vezi daca merge, daca insa spune ca e petrecaret, ca e felul lui si ca nu poate fi stabil, nu te mai gandi la el si incearca sa pastrezi distanta.
Dupa cum s-a comportat la petrecere, nu mi se pare ca e prea serios...