Sunt mai multe posibilitati.
1. Atat a vrut sa obtina, a obtinut. (desi ma mir ca nu voia mai mult..sau poate voia)
2. Ai zis ca era beat, poate ii e rusine sa te caute, poate crede ca esti suparata pe el.
3. A intalnit pe altcineva in seara aceea.
4. Avea deja pe cineva, sau s-a impacat cu cineva.
Vezi tu, sunt multe variante. Nu cred ca poti zice ca tii la el deja, asadar nu cred ca merita sa-l cauti. Daca te cauta el, probabil iti va prezenta si niste scuze. Vezi cum va decurge totul apoi.
Pentru a ajunge la o concluzie mai lucida cred ca ar trebui sa mai ai o iesire cu el sa vezi cum se comporta, acum as putea sa-ti zic ca chiar daca te place, el asteapta de la tine ceva mai mult
In primul rind nu trebuie sa ai inceredere in nimeni, poate el sati zica multe si nevrute, nu crede toti ceti urla la ureche.Trebuie sa te pretuiesti. Nu cred ca ar avea planuri bune cu tine, te vrea doar in pat si dupa pa, dakai era de tine nu te lasa balta cu necunoscutii, si a 2 zi te suna sa intrebe esti bine cum ai ajuns si scuze ca am fost beat...asa e normal.
Mmm da sunt multi baieti de genul cauta doar o aventura iar mai apoi te lasa, ce bucurie nu? zii si tu, ouff
Pai pe de-o parte chiar te place si vroia sa aveti o relatie,pe de alta parte el e petrecaret si fustangiu,vorbeste cu el si intreaba-l ce vrea sa faca in privinta asta,daca zice ca te iubeste... incearca sa fii impreuna cu el sa vezi daca merge, daca insa spune ca e petrecaret, ca e felul lui si ca nu poate fi stabil, nu te mai gandi la el si incearca sa pastrezi distanta.
Dupa cum s-a comportat la petrecere, nu mi se pare ca e prea serios...
beausingurlamasamea întreabă: