| Bramburica a întrebat:

Buna TPUlove struck...am nevoie de sfaturi:deci.astazi la scoala 2 baieti din clasa se certau pentru. mine{eu ma simteam oribil}au ajuns sa se bata! nu stiu de ce au facut asta! voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| 4l3x4nd3r a răspuns:

Te plac sigur chiar forte mult dar asta dovedeste ca nu se stiu comporta cu o fata asa ca nu te astepta de la prea multe de la eibig grin
Poate daca ii iubestii reusesti sa ii "educi"( sa ii incvetii sa se comporte cu o fata asa cu iti place tiewinking )
INcerca sa te portii indiferent cu ei poate o sa vada ca nu au "cei 7 ani de acasa"
Sau sa le spui ca ii placi si sa te coportii frumos\ignorii pe motivul ca nu se stiu purta
BAFTA

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Thunderstruck a răspuns:

Eu cred ca doar vrei putina atentie.

| Bramburica explică (pentru Thunderstruck):

Si eu cred ca esti prost/a!winkingdaca nu stii "raspunsul" la o intrebare sau daca nu te pricepi sa dai sfaturi taci drak din gura!winking

| Thunderstruck a răspuns (pentru Bramburica):

Ce-avem aici? Ah, e pitipoanca gen "winking". Cate de-astea sunt pe-aici prin Romanica.Prost...defineste-mi si mie cuvantul asta, sa iti zic clar daca sunt sau nu prost, daca vreti dumneavoastra. Rapunsul il stiu e cel din post-ul anterior, citez "Eu cred ca doar vrei putina atentie.", iar sfaturi iti dau acum, zi-i lui mama ta sa intrerupa contractul cu furnizorii de internet ca n-ai ce cauta pe internet.Sa tac "drak" din gura? Oops, Constitutia Romaniei imi da dreptul la libera exprimare.O zi buna.