| ccriss a întrebat:

Buna TPU love struck am o extra mare problema sambata am luat un postinor imi venise deja ciclul si azi dupa cam 3 zile dupa ce am luat postinorul mi-a venit iar. oare sa fie din cauza postinorului?

Răspuns Câştigător
| blk23 a răspuns:

Ce efecte secundare apar după folosirea Postinor-ului?

Cel mai des apar greţurile sau voma. De asemenea, in zilele următoare după folosirea pastilelor Postinor pot apare sangerari intre 2 menstruaţii (menstruaţia care a precedat utilizarea contracepţiei de urgenta si cea care va urma).

In cazuri rare sant semnalate dureri de cap, ameţeli, stari de oboseala, slăbiciuni, sani tensionati. De regula, aceste efecte neplăcute vor dispare pe parcursul a 24 de ore.

Postinor-ul poate influenta data aparitiei urmatoarei menstruatii?

La majoritatea femeilor următoarea menstruaţie va incepe la timp sau cu cateva zile mai devreme sau mai tarziu. Dacă menstruaţia nu apare intr-o săptămana de la data calculata, există probabilitatea de a fi rămas insarcinata. In acest caz trebuie să mergeţi imediat la medicul ginecolog (şi să faceţi testul la sarcina).

3 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

DAAA, este din cauza tabletelor de Postinor 2!

PROSPECT ( extras ) - Reactii adverse:

Greata apare la 25% din femeile care utilizeaza Postinor-2.
Voma apare la 5% din femeile care utilizeaza Postinor-2.
Sangerari neregulate in unele cazuri, dupa 2-3 zile, pot aparea spotting sau sangerari intermenstruale care, insa, dispar de regula spontan.
Majoritatea femeilor vor avea urmatorul ciclu menstrual la timpul prevazut sau mai devreme.
Daca instalarea menstrei se face cu o intarziere mai mare de o saptamana, trebuie efectuat un test de sarcina.
In cazul sangerarilor abundente sau prelungite, se recomanda efectuarea controlului ginecologic.

| blk23 a răspuns:

Eu cred ca din cauza postinorului, sigur scrie pe hartia aia din cutie ce efecte secundare poate avea, citeste cu atentie.

| f3f395 a răspuns:

La mine se intampla fara sa iau nimic, am intrebat si eu prietenele si unele din ele au patit si ele. poate fi o dereglare...sau ceva mai grav, nu e bine sa ne jucam cu asa ceva.