Buna draguta .
Da! Cel mai bine ar fi sa-i spui ca-l placi! Cred ca si el te place daca pune numai ":*" si "".
Ar trebui sa iesi afara cu el . Discutati, si atunci e momentul sa-i spui si ca-l placi daca vrei sa-i zici asta fata-n fata! :*
Sa nu fii timida fato!. Daca ii vei zice, sigur se va schimba ceva!
Daca te refuza . Nu trebuie sa fii dezamagita! Privirea sus.Sunt multi alti baieti pe pamant! :*
Te kiss :*.Multa bafta! Funda?
Mai intai sa-l intrebi daca te place. Daca raspunsul este pozitiv, atunci LUPTA! Prietena ta o sa fie suparata, dar si ce-ti pasa? Tu ti-ai atins scopul.
Daca te gandesti si la sentimentele altora nu o sa-ti mai ramana timp sa te gandesti la sentimentele tale.
Inainte de toate trebuie sa vezi daca baiatul merita sa lupti mentu el!
Succes!
P.S: Lupta pentu ceea ce-ti doresti! Nu-i lasa pe altii sa te invinga!
Multumesc mult :*
N-ai pentu ce.:*
Cel mai bine e sa-i spui ceea ce simti! Asa te vei simti si tu mai linistita, stiind ca ai incercat decat sa regreti doar pentru ca ti-a fost teama de reactia lui.
Am trecut si eu prin asta..stii ca nu e frumos sa furi iubitul prietenei tale.m-am gandit si eu la asta dar ..am dat-o in bara..raspundei la pupici si ..iesiti afara ca prietenii pentru inceput.da ceva nu merge intre prietena ta si iubitul si se despart, ai cale libera..profita de acest timp, lasa-l sa te cunoasca ..sa va cunoasteti reciproc.
ai grija de tine. daca vrei sa mai vorbim, despre sfaturi imi lasi id-ul tau de mess printr-un mesaj...
Mai intai ar trebui sa ii zici lui sa se desparta de prietena aia a ta si dupa sa te combini cu el, ok nu cred ca ti-ar conveni ca prietena ta sa se tina dupa el
Hei stiu ca acum o sa fi suparata pe mine ca am zis asta dar nu e prea bine iti dai seama ce o sa simta ea cand o sa afel ca suntetii impreuna
Parerea mea e sa nu te combini cu el
Stiu c anul te-am ajutat pra mult dar mna...
Tu te bucuri, dar pe iubita baiatului nu crezi ca o va durea?
Si ea a simtit ceea ce simti tu pentru el.
Nici nu conteaza daca iti e prietena sau nu.
Si in plus gandeste'te bine. Si pe tine te poate lasa in orice moment pentru alta.
Asteapta sa vezi daca relatia lui cu fata respectiva nu merge. Nu te baga pentru ca ai putea regreta.
Daca el se desparte de fata aia fara sa'i zici ceva inseamna ca realizeaza ca fata aia nu e pentru el.
Atunci poti sa'i exprimi sentimentele liber.
Nu trebuie sa ii spui, arata-i! Poate asta chiar va schimba ceva. Iesi cu el afara, si daca se da la tine, da si tu apa la moara. Dar daca prietena lui iti este prietena buna, nu se merita sa strici prietenia pentru un baiat. Funda?
Pai intreaba-l daca vrea sa fie cu tine sau cu prietena ta? Ca prea flirteaza, am impresia ca iubire prea mare in relatia lor nu e. Incercarea moarte n-are...
Da este foarte bine sa ii spui ca iti plece de el.ca sa stie.Eu asa zic. Poate ai sanse sa te combini cu el odata ce ii zici. Funda? :*