| P1dgey a întrebat:

Buna TPU:X
Am si eu o intrebare?
Este Bine sa iti incepi viata sexuala la varsta de 14ani?
Dau Funda Cel Mai Bun Si Frm rasp:X:X:X

PSsadSunt Baiat)

Răspuns Câştigător
| Criiistinutsa a răspuns:

Daca esti baiat sigur ca-ti poti incepe vioata sexuala. Doars a ai grija cu protectia happy!
Succes!

12 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu e prea bine sa ti o incepi asa repede dar fiecare face ce si cat il poate duce capul

| wolder a răspuns:

Nu esti suficient dezvoltat. Trebuie sa astepti sa intalnesti persoana potrivita, sa te simti suficient pregatit fizic si psihic. Cred ca e cazul sa mai astepti

| neutrino a răspuns:

E foarte bine, daca ai cu cine si cu ce.

| relian a răspuns:

Daca poti si ai si cu ce si apoi si cu cine de ce nu. Poate ca este mai indicat pentru ca chestia asta poate sa atraga dupa sine si o marire a penislului atit cit mai este in crestere.Este parerea mea asta cu cresterea nu stiu daca este adevarat.Dar asat fara sa te masturbezi si sa targi la rame asa frecvent, cred ca ar fi o solutie sati maresti jucaria.In rest cum am spus sa ai cu ce sa simti si sa ai si cu cine.Bafta si spr la treaba si inainte sa o faci informeaza-te sa nu cumva sa ai surprize sa ramai cu plozi, ca ar fi de coma tu copil sa ai copii.

| Dariusuu a răspuns:

Nu.

Asteapta inca 2 ani, nu te grabi.

| LifeIsColour a răspuns:

Buna,parerea mea este ca ar trebui sa mai astepti, macar 2 ani, pana la varsta de 16 ani.Si,asa cum ti s-a mai spus,cum vei proceda in cazul in care prezervativul se va rupe in timpul actului sexual? Gandeste-te ca exista o posibilitate foarte mare ca fata respectiva sa ramana gravida, si, atunci, ar trebui sa iti asumi responsabilitatea, consecintele.Intr-adevar,baietii sunt mai...nerabdatori,ca sa spun asa,sunteti curosi sa aflati mai multe,sa experimentati, mai ales cand vine vorba despre viata sexuala, insa, eu zic sa mai astepti, macar la 16 ani vei avea o gandire mult mai matura decat la 14, si vei fi mult mai sigur de tine, de ceea ce faci.Pa-pa!happy

| HouseHouse a răspuns:

Arziiiiiiiiiiiiiiiiiii!

| Stanciu_Anees_1986 a răspuns:

Nu este indicat dar macar daca o faci.ia si informeaza-te corect si apoi o faci ..succes

| teocica a răspuns:

Mai asteapta pic pana ajungi la 18 happy

| TaviMen a răspuns:

Poi nu... Daca se intampla cv ( se sparge prezervativul ) o pori lasa gravida! Deci iti recomand sa astepti! Dar asta este decizia ta!

| jan500 a răspuns:

Daca esti sigur pe tine, dc nu? traieste-ti viata! daca faci, fa-o cu cap!

| mona23 a răspuns:

Daca ai cu ce, da!

Întrebări similare