| Laviy a întrebat:

Buna TPU love struck As avea si eu o intrebare. Toata lumea are o impresie proasta despre mine. Toti spun ca mint. Si da, am mintit mai demult, recunosc, dar imi pare rau. Dupa ce l-am ranit foarte tare pe fostul meu prieten nu am mai facut asta, am incercat sa ma schimb. Dar acum la fiecare chestie toti spun ca mint chiar daca nu e asa, pana si mama straight face Intrebarea este. Ce rost are sa te schimbi daca lumea in loc sa te incurajeze te acuza?

Răspuns Câştigător
| Artemisia a răspuns:

Incearca sa iti dai silinta.
Sa nu iti pese daca cei din jur te cred sau nu, momentan.
Daca cu timpul tu vei avea un comportament adecvat, cei din jur isi vor da seama de aceasta schimbare.
Acum poate ca nimeni nu o sa aiba incredere in tine sau ceva de genul, dar cu timpul ai sa vezi ca o sa recastigi totul treptat, desigur totul depinde de tine.

10 răspunsuri:
| superdorex a răspuns:

Fiecare gresit in viata sa stii dar aste nu inseamna ca trebuim sa fim etichetati! Ar trebui sa le zici sa se uite in oglinda si apoi sa te condamne, ce ei sunt toti perfecti? Hai sa fim seriosi! Tu continua pe drumul tau al reabilitarii, iar daca vei reusi sa treci peste aceste acuze acum nefondate vei vedea ca vei iesi mai puternica din asta! Cu timpul vor vedea ca te-ai schimbat si ca esti o fata deosebita! Multa bafta!

| 4l3x4nd3r a răspuns:

Am o situatie asemanatoare... in doi ani de scoala am inspaimintat si clasele care erau a 3 sau a4 atunci acum mama schimbat de c ind am minceput clasa a 7a ( de la jum semestrului mai exact) dar am continuat sa imi dezvolt muschi acmu incep sa ma placa toate fetele si nu stiu ce sa fac.Asa ca nu te lasa descurajata.O sa dureze cam 1, 2chiar 3 sau 4 probabil si tot nu o sa fie complet inca toata scoala se maiteme de mine de cind ma bateam cu aia din cla a8a si ii bateam desi eram a 6a rolling on the floor... asa ca nu te lasa descurajata. Bafta si incearca sa motivezi raspunsul

| Razvanalexx a răspuns:

Ce iti pasa ce cred ceilalti de acuza,e adevarat ca nici asa nu e bine,dar trebuie sa le arati ca te-ai schimbat,printr-o fapta sau altceva, mai mult nu cred ca te poate ajuta nimeni, depinde de tine...

| anyy2012 a răspuns:

Sa-ti fie rusine domnisoaro

| 4l3x4nd3r a răspuns (pentru anyy2012):

Ajigni este usor dar a recistiga pretenia unui om este mai greu asa ca las-o in pace daca tu ai fi in situatia ei tiar placea? Si sa nu crezi ca am ceva cu ea nici nu o cunosc sunt doar gentelman

| Laviy explică (pentru anyy2012):

Nu fi proasta te rogwinking Oamenii ca tine ii urasc cel mai mult. Daca nu poti spune ceva util tine-ti naibii gurawinking

| anyy2012 a răspuns:

Esti o prefacută.

De ce? Nu ma cunosti. Nu comenta.

| anyy2012 a răspuns:

Sunt colega tah nebunoo laughing::X:X te pup fata

Care colega fa?straight face