In ziua de azi toate ''boboacele'' se uita dupa baieti...am o intrebare:daca la 15 ani va uitati dupa baieti la 20 ce mai faceti? In loc sa va bucurati de viata de liceean va pierdeti timpul cu iubiri trecatoare.La varsta asta ar trebui doar sa cunosti baieti nu sa ai si relatii.
Viata trebuie traita pe etape:
0-14 ani copilaria.In ziua de azi fetele de 14 ani nici macar nu mai sunt virgine
15-18 ani adolescenta.Viata de adolescent inseamna cu totul altceva, nu sex.
De la 19 ani incepi sa te maturizezi, sa te gandesti la viitor
Îmi place răspunsul tău iar etapele vieții sunt corecte, dar aș vrea să te contrazic în legătură cu vârsta la care se sfârșește adolescența. La 19 ani ești încă adolescent. Adolescența se termină de fapt la 25 de ani.
@loving2008 deci el e in clasa cu mine nu are 20 de ani... si in plus am avut prieten de la 12 ani. si nu vreau sex. decat poate dupa 18 ani.
Hai ca am venit si eu sa te lamuresc daca tot m-ai chemat, oda asta e dragoste clar, am citit si eu intr un final! Sunt sigur ca colegul tau arata foarte bine de il iubeti asa mult , e cam naspa ca sta cu alt coleg (sti tu despre ce zic)... E simplu, daca nu ii place de tine incearca sa l cuceresti zambestei...etc, trebuie sa plec bft:*
Deci loving 2008 du-te-n ***
fata/baiat
esti prost/a
lol
la 15 ani nu ai voie sa ai gagic
?
eu am avut de la 12 ani
ma lasa
jet.
si pentru tine.sunt de eacord cu iulia.fi putin indiferenta.:*
Pai...incearca sa fii ceva mai indiferenta.asta merge intotdeauna.am trecut si eu printr-o poveste similara cu a ta, si prin indiferenta am ajuns sa fiu cu acel baiat, si el a fost si primul cu care am facut sex.si totul a mers asa cum mi-am dorit.baietii vor intotdeauna ceea ce nu pot avea.deci fi mai indiferenta, dar nu chiar exagerat.
mult succes