Dragostea inseamna sa iubesti, sa faci sacrificii ca sa ii fie bine lui sau sa va fie bine amandurora. Obsesia inseamna ca vrei baiatul ala cu orice pret, esti dispusa sa faci orice, chiar si lucruri care nu ii fac bine lui pentru a`l avea. Eu cred ca obsesia e la fel ca gelozia, se naste din prea multa iubire. Deci diferenta prea mare nu e.
Obsesie daca nul lasi in pace il urmaresti nu poti sa stai fara sa vb cu el esti DEPENDENTA
dragoste daca il iubesti asa cum e si ai incredere in el
Pai...
Daca iubesti un baiat, simti ceva deosebit, ceva unic, si chiar si atunci cand iti greseste iti dai seama daca'i pare rau sau nu, daca il iubesti il lasi sa fie fericit, indiferent daca fericirea lui e langa tine sau langa alta. Intr'adevar trebuie` sa lupti pentru baiatul iubit, dar daca, chiar il iubesti faci cum crezi ca ii este lui mai bine. E un sentiment aparte...
Iar obsesia pentru un baiat... Vrei sa faca tot timpul cum vrei tu, sa iti fie la picioare, sa fie tot timpul cu tine, esti egoista in privinta lui... ceva de genu:d parerea mea.
Sper ca ai inteles ceva din ce'am zis am emotii scuze si pe langa e si dimineata:d :*
FunkyNameXD întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: