Heii`! Phey flirteaza cu el sp ca nu sti sa patinezi si daca poate sa te invete el`:d. dupa creeaza un contact vizual intre voi.de ex.cazi peste el sau inaintea lui astfel inkat sa te ridice ochii sunt totul in acel moment creaza un fel de punte intre tine si el printr-o privire. nu te holba la el ci doar pentru cateva minute fa-l sa te observe din ochi:d. acest gest va indica clar ca esti interesata, dar nu disperata! apropiatzi`va.shh shh... "" Sper ca te-am ajutat pupiki`! BAFTAA`! ai grija ce faci p acolo cum cazi s nu`ti rupi vre`o mana sau vre`un pikior
Aa oki sumpo ma bukur ca sti sa patinezi. eu inca n-am invatat am inkerkat d nu am resuit poate o sa ma invete si pe mine vre`un baiat frumusel
Simplu, dai niste semnale mai intai, zambestei, tinel in brate, tinel de mana cand patinati :X, si apoi la momentul potrivit, intri in el, cazi peste el, si va sarutati , b bafta
Pai normal ca daca e la patinoar incearca faza cu cazatura.asigura-te ca s-a pus el peste tine si at cand el va vrea sa se ridice repede trage-l u de mana sa te ridici si apoi el va cadea si va veti saruta merge cca unsa
Poi daca baiatu e timid incearca tu sa va dati pe patinoar, tineti-va de mana, ia-l in brate, va asezati undeva mai vorbiti si incearca tu sa te dai la el sa-l saruti nu e mare chestie. Dar nu-ti face griji sunt sigur ca va face el tot.
Fa schema cu cazatura . Sau i'al de mana si zi ca il iubesti, desi poate fi cam jenant uneori, dar cine stie, poate te saruta el.
Paii. Il iei de o parte, te uiti adanc in ochii lui si te apropii incet de gura lui si o sa va sarutati. la mine a mers. Succes :*.
Simiiiii, nu o sa imi rup vreo mana sau un picior pentru ca stiu sa patinez. oricum mersi de sfat:*:*...imi va fi de folos