Băi nene, dar pe voi înafară de a face sex, s au a vorbii despre sex chiar și la școală, nu vă mai preocupă și altceva? Cartea, pentru că de aceea mergeți la școală nu? Și vă m ai mirați că profesorii nu vă explică, și nu vă ajută în teze și examene, păi au pe cine? Meritați să rămîneți corigenți și repetenți, că sînte ți niște retardați.
Pam'pam. E destul de lunguţă povestea ta, cred că'ţi uşurai şi ţie munca de a tasta mai puţin dacă spuneai direct ideea principală. Ei bine, e clar că tipu' te place şi e "agresiv" cu toţi pentru că l'ai refuzat şi ca să nu fie suficient te'ai combinat şi cu tipul pe care'l urăşte. Pune'te şi tu în locul lui. Tu cum te'ai simţi? Nasol, îţi zic eu.
Si eu m-am simtit naspa pentru ca un timp voiam sa fiu cu el si incerca sa ma faca geloasa cu actuala lui prietena. Deci merita
Eu nu am spus niciun moment că nu ar merita, dar ştii cum e răzbunarea e arma prostului. Tu trebuie să ai alte modalităţi prin care să'i atragi atenţia şi să'l faci să se simtă prost, tocmai pentru că ai văzut tu, pe pilea ta, cât de urâtă a fost fapta sa.
). O poveste de poveste.
Eu cred ca ii fff geloss . Dar ignora-l, nu merita sa te pui cu mintea lui , congentreaza-te pe alti baieti de care iti place!
O vreme? dar potoleste-te ca-ti vine si tie randul curand si ai sa simti pe pielea ta cum e.
KatiMe27 întreabă: