| anjellique a întrebat:

Buna TPU love struck
Deci eu am o colega la munca care poarta si fusta si pantaloni, dar gen blugi d-aia lungi, grosi si urati. Si din cauza aceasta eu si prietenele mele ii spunem "Fusta-Pantaloni". Pe langa asta, poarta si niste sandale foarte urate care nu-si au locul cu blugii. Eu nu inghit deloc asa ceva, dar o las, ca daca ei asa ii place... Mda, intr-un sfarsit. Faza este ca ei ii place de unul foaaarte paros si astuia uneori ii mai ies firele de par prin maieu... dar gen nu stiu cum, el e asa tras prin inel. Voi credeti ca s-ar potrivi? Faza e ca el nu o place de nicio culoare si nu stiu daca fusta-pantaloni e de vina. Totusi, ea vrea sa se marite cu el

Răspuns Câştigător
| Miruna333 a răspuns:

La munca clar nu esti, maxim in generala laughing)
,, Eu nu inghit deloc asa ceva, dar o las'' dar ce sa ii faci? Se imbraca si poarta ce vrea ea, nu ce vrei tu

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu crezi ca barfesti prea mult?

| johnnny123 a răspuns:

Nu înțeleg ce te privește pe tine ce haine poartă o colegă și de cine-i place.

Spui că ai 30 de ani, dar "tu și prietenele tale" vă comportați ca niște fetițe de clasa a șaptea. Probabil în realitate asta ești.

| anjellique explică (pentru johnnny123):

Bine joni, oricum pe mine doar Dumnezeu are dreptul sa ma judece

| Madaxo97 a răspuns:

Ce te interesează pe tine de cine place pe cine? Mai lasă bârfele despre colega ta și nu îi mai pune porecle indiferent cum se îmbracă, câți ani ai? 12? Femeia se îmbracă fix cum vrea ea, nu are voie de permisiunea voastră să poarte o haină anume, și nici de părerea voastră.

| MeisterSchnitzel a răspuns:

Cu ce se ocupă femeile la locul de muncă!

| DragosDeLaDabuleni a răspuns:

Mai tu ai crush pe baiatul ala! nu te mai lua de colega ta! cry about it!