Cel mai frumos mi se pare cand ne sarutam din picioare, cand o cuprin de talie, iar ea isi lipeste sanii de pieptul meu, apoi cobor cu mainile de la talie laa... stiti voi si senzatia? Excitare, placere, mrrr
Pe fund o excita tare sa vezi cum urca pe tine dupa si la "pasarica", bagati mana acolo asta e secretul
Ca barbat o tii de talie sau fund si o tragi spre tine lipind-o cu putere de trupul tau in speranta ca astfel o vei excita.In situatii mai intime iti poti strecura mana /palmele sub sutien sau in chilotei in timp ce o saruti.In acest timp este placut daca ea iti cuprinde capul sau gatul in palmele ei.
Eu nu inteleg despre ce naiba excitatii vorbesti tu, dar e suficient sa o tii de talie, pace!
Buna, am 16 ani Cand merg cu iubitul meu in padure si ne sarutam imi pune mana pe sani si cand mii strange ma simt asa bine Cand imi pune mana pe fund si ne sarutam simt ca ma iubeste dar cand imi pune mana intre picioare atunci simt ceva cu totul diferit si special bine imi pune mana fix undeva unde cand atinge este un sentiment extrem de placut si ma face sa uit de toate si sa ma gandesc la el si la ce bine ma face sa ma simt Va recomand sa incercati, la inceput mi-a fost greu sa il las sa imi puna mana acolo dar cu timpul nu regret ca am făcut-o si va asigur ca acel sentiment merita tot, ador si cand imi strange sani in timp ce ne pupam in limita bunului simt ca daca mi strange prea tare ma doare si nu e ok dar daca ii strange usor si ne sarutam deja simt ceva wow si nu am cum sa explic aceste sentimente, trebuie sa incercati sa vedeti?
Raluk099 întreabă:
biancaaaaay întreabă: