| PixCuGel a întrebat:

Buna TPUlove struck Peste 1 saptamana merg in alt oras la o matusa de-a mea.In acel oras este si prietenul meu cu care st de 2 ani dar tata nu stie pentru ca nu ma lasa sa am prieten.Eu am 17 ani jumate.Si prietenul meu m-a invitat la mare cu el si nu stiu ce sa fac.Lam mintit pe tata ca merg cu o colega si ma lasa dar doar 1 zi adica seara sa ne intoarcem acasa.Ce sa o mint pe matusa mea pentru ca vreau sa stau 2 zile acolo adica sa lipsesc 1 noapte de la matusa mea si nu stiu ce sa o mint. ajutati-ma va rog pentru ca tata ma dispera si nu ma lasa sa fac nimik.Va rog din sufletsad Daca o sa merg va fi prima data cand merg la mare si ar fi dragut sa merg cu prietenul meusad

14 răspunsuri:
| PinkTerror a răspuns:

Nu ai mentionat cati ani are el. IN plus Tu cu nenea asta ai o relatie la distanta. Ma indoiesc sincer ca el sta cu tine doar pentru ca ii inspiri puritatea sentimentelor pe care le are pentru tine.

ar fi dragut sa mergi la mare cu el dar intrebarea este ce veti face acolo.

Iar in ceea ce priveste commenturile primite. ai de capul meu. tatal tau incearca sa te protejeze.

Un mare om a zis odata: "un tata de baiat trebuie sa isi faca grija doar pentru o p*** un tata de fata trebuie sa isi faca griji pentru toate P***** din lume. ^_^

Asa ca da... poate ca exagereaza dar cu siguranta iti vrea binele. (in situatia asta nu stiu cat de mult exagereaza sincer)

| PixCuGel explică (pentru PinkTerror):

Nu avem relatie la distanta.Eu fac acoala acolo in oras la el.Am stat in gazda si nevedeam in fiecare zi.Are 19 ani.A fost si la mine acasa aici cand tata nu era si eram doar eu cu mama.Si daca te referi la sex, da mi-am inceput viata sexuala cu el.A fost primul baiat pentru mine si eu am fost prima fata pentru el.(amandoi virgini)

| PinkTerror a răspuns (pentru PixCuGel):

Ohhh... OK sooo... then what's the problem? daca mama ta stie sunt sigur ca ea te poate ajuta.

happy as for going a mare then... just do it. (dar fa-o in asa fel incat sa stie lumea de tine.Again mama ta sunt sigur ca te poate ajut. Iar matusica ma indoiesc ca o sa zica ceva daca ii spui si ii dai un telefon din cand in cand.winking

Have fun.

Mama a zis ca nu se baga deoarece ai este frica sa nu afle tata.In matusica nu prea am incredere.

Gezzus... da complicata viata asta sentimentala. sunt curios ce o sa se intample cand o sa dispara izul asta de interzis. intre timp...

Offf nu pot sa cred ca o sa zic asta. Poti sa mergi sub tpretextul ca ramai pana seara apoi sa ii dai un telefon matusii tale si saii spui ca e un concert foarte tare bla bla bla si ca iti place trupa si ca o rogi sa sati si ca prietena ta deja a primit voie si etc.

apoi dupa ce se "termina concertul"ii zici ca ramaneti s vedeti rasaritul ca e vremea frumoasa in ***. si dupa aia ii zici ca ati adormit pe plaja. simplu. big grinlaughing (but you didn't hear it from me)

laughing) matusa mea are vreo 65 de anilaughing))

And? in viata ei cu siguranta a avut si ea o trupa preferata. daca iti zice nu poti sa ii zici ceva de genul daca tu ai putea sa vezi un concert cu "stela popescu"(how should i know cine traia pe vremea aia) nu ai sta? hai te rog... bla bla bla

^_^

M-am gandit sa ai zic matusii ca merg la u gratar cu o colega si raman sa dorm la ea.big grin

Have fun. big grintell us how it goes.

| Cristiann25 a răspuns:

Taicatu e alt om de moda veche, retardat.Nu mai ai 10 ani.Pentru chestia cu mintitul nu sunt de acord.Trebuie sa te impui in fata lui! Comunistu!

| Knife00 a răspuns:

Taica-tu traieste in epoca de piatra? E un comunist absolut. Ai aproape 18 ani, impune-te!

| PixCuGel explică (pentru Knife00):

Nu prea pot sa ma impun.

| Knife00 a răspuns (pentru PixCuGel):

Trebuie! happy Crede-ma ca stiu cum e..si mama a avut tot asa ceva. Si a fost bine. Deci, fa-ti curaj si impune-te!

| pro a răspuns:

In primul rand, taica-tu trebuie sa-si dea seama ca ai o varsta si ca nu mai esti "fetita" lui. Deja e dictatura, a intrecut masura, cred ca ar trebui sa vorbesti cu el deschis (probabil si cu ajutorul mamei); in legatura cu plecatul la mare, sincer te sfatuiesc sa ii spui matusii tale ca te duci sa stai o zi (sau mai multe) la o prietena de pe acolo, sau ai putea pur si simplu sa-i expui situatia reala si probabil va intelege (tinand cont ca e si fata si intelege un pic mai bine nevoile voastre).