| kida_1642 a întrebat:

Buna TPU:*!; x Scuzati de categoriewinking Care v-ati uitat aseara pe Cartoon Network ( Tcm) 28. august 2011.Am vazut aseara un film pe acest post era pe sfarsite. Dar chiar si asa mi-a placut foarte mult:* Cu personajele: Dani, Peter care au facut sandwisuri cu mucirolling on the floor si ii le-au dat varului lui Daniwinking si cu Sandywinking si Rodhalaughing Filmul a tinut pana dimineata pana pe la 3 4 credthinking As vrea foarte mult sa stiu cum se numeste acest film sa pot sa il mai vad:* Care stiti va rog spuneti-mi si miewinking Daca v-ati uitat dati add lady_rose. diddi, cand s-a terminat filmul atunciwinking a fost partea aia cand ei au venit dupa plaja si s-au dus in padure, iar sandy si-a dat sutienul joswinking si i-a spus rodhei sa si-l dea si ea, dar rodha nu a vrut si atunci dani si sandy au obligat-o au tinut-o si ii l-au dat.si cred ca s-a intamplat si altceva acolo in padure.winking si acolo s-a terminat, cand s-a terminat am reusit sa notez numele lui dani: Bruce Davisonwinking Va rogg mllt daca stiti dati addwinking Dau funditaaa:* si vot :* mersi mult

Răspuns Câştigător
| HelloKitty20 a răspuns:

Vara trecută
Cu: Barbara Hershey, Bruce Davison, Richard Earl

4 răspunsuri:
| Stephy_3344 a răspuns:

Am vazut si eu filmu de acolo de unde ai inceput u acum sa povestestilaughingmda...nici eu nu-s tiu cum se cheama scuze ca nu te pot ajutasad

| Butterfly0 a răspuns:

Incearca sa cauti pe net programu de ieri de la Tcm

| Ramona1 a răspuns:

Eu nu inteleg dc spui"scuzati categoria". Parca numai asta ar fi.Din atatea categorii, tocmai aici te-ai gasit sa o incadrezi? Pfff

| kissmebaby33 a răspuns:

07:00 Planeta interzisă
Cu: Anne Francis, Jack Kelly, Walter Pidgeon

08:45 Două săptămâni în alt oraş
Cu: Kirk Douglas, Edward G. Robinson, Cyd Charisse

10:45 Interviurile TCM - Istvan Szabo
11:00 Cum sună poştaşul
Cu: Barbara Shelley, Spike Milligan, John Wood

12:35 Fiţi fericiţi
Cu: Gary Crosby, Elvis Presley, Pamela Curran

14:20 Piraţii gheţurilor
Cu: Robert Urich, Anjelica Huston, Mary Crosby