Cunosc foarte bine genul lui de baiat. El nu stie ce vrea si probabil intr-o zi vb cu tine in alta zi cu altcineva, apoi se intoarce la tine.Probabil nu e genul care sa aiba o relatie stabila. Dar poate daca ii arati ca esti o persoana de treaba daca va avea ce discuta cu tine, se va atasa de tine si vei fi mai speciala in ochii lui. Daca iti trimite sms filtreaza foarte putin cu el: cand iti trimite sms sa-i scrii inapoi ceva nteresant ca sa continui conversatia si sa-l fac sa-ti raspunda. In felul asta veti vorbi mai mult si veti fi mai apropiati. Iar daca aveti prieteni comuni si iesiti seara la plimbare sau stati pe banca mai pune-te langa el, intreaba-l ce face si sigur, daca te place va intra si el n discutie cu tine. Daca nu, asta este. Iar daca nu poti sa-l uiti, eu zic sa-ti faci prieteni apropiati lui, sa iesi cu ei afara, sa razi, sa te simti bine, sa ai totimpul o buna dispozitie, ca sa vada ca fiind in preajma ta toata lumea se distreaza, iar atunc probabil va incerca si el sa se apropie de tine.
Cum poti sa iubesti pe cineva daca nu vorbesti cu el? Daca nu petreceti timp impreuna? Tu nu iubesti! Doar te`ai atasat de respectivu`. E diferenta. Si ca sa-ti raspund si la intrebare. eu zic sa mai astepti putin sa faca el pasu`. daca spui ca te tot baga in seama si dupa face cate`o pauza.; ))
Pai incearca sa bati apropouri legate de faptul ca ti.ai dori sa ai o relatie cu el. daca asta simti si asta vrei. Facand lucrul aceste, il motivezi pe el sa faca primul pas. Mult succes :*
Pai incearca sa mai vorbesti cu el(prin sms ca daca esti timida iti este mai usor de vb decat fata in fata)si lasa-i de inteles ca si tu ai vrea o relatie si iti plac baieti "gen lui"(ochii,par, zambet, personalitate...) si cred ca te va intreba el de o anumita relatie...
Sper ca am putut sa te ajut
Pai ar trebui sa te duci la el, si sa fiti numai voi doi singuri...si atunci sa diskutatzi, si ori cum incercare moarte nare...deci daca te duci la el dupa ceai scris sigur nu o sa dai gresi :* funda?
Cum poti sa iubesti pe cineva daca nu vorbesti cu el ? Daca nu petreceti timp impreuna ? Tu nu iubesti ! Doar te`ai atasat de respectivu`. E diferenta . Si ca sa`ti raspund si la intrebare . eu zic sa mai astepti putin sa faca el pasu` . daca spui ca te tot baga in seama si dupa face cate`o pauza . ; ))
Eu zic asa, fa`ti curaj si vorbeste cu el, spune`i ce simti pentru. el si sigur va zice da daca te iubeste cu adevarat.
Daca esti timida,esti o scumpa :X Sa stii ca multi adora asta, esti mai misterioasa Ai grija ce faci draguta ! Da-i de inteles ca il placi si o sa te intrebe, insa daca taci o sa creada ca il ignori