| Cocki a întrebat:

Buna TPU :XAm un,, iubit" daca pot sa spun asa. Nu ne-am imbratisat sau ne-am tinut de mana, dapai sarutat pe obraz sau pe buze. Vorbim in pauze mereu stau cu o prietena cu el si cu un prieten de al lui... El m-a pacalit ca ne despartim daca mai sunt prietena cu x, dar mereu spune ca sunt frumoasa si nu s-ar desparti de mine si ca ma iubeste. Ce se mai cred. cer seriozitate.

Răspuns Câştigător
| ella2o a răspuns:

Uite.Din ce mi-ai scris tu despre relatia voastra imi dau seama ca voi sunteti puutintel mai timizi.Nu stiu ce varsta ai,dar nici nu ma intereseaza.E foarte dragut ca stati impreuna in pauze,etc.Dar daca ceri seriozitate, atunci voi fi serioasa si iti voi spune ca relatia asta nu este ceva stabil, matur si/sau serios.Stiu ca il placi, probabil visezi la lucruri romantice, dar tipul asta de relatie este perfect normal la varsta ta.Asa ca sfatul meu e sa nu te mai gandesti la despartire si certuri, pentru ca astea vor veni intr-un final. Bucura-te de ce ai ACUM, ia-l de mana si pupa-l pe obraz, arata-i ca-l placi si cu ocazia asta veti scapa si de timiditate. happy

4 răspunsuri:
| Ramonaaaa a răspuns:

Vai de mine rolling on the floor.
Ai mai mult de 12-13 ani? Pai tu il mai poti numi iubit daca nu il atingi,nu il tii de mana,nu il imbratisezi,nu il saruti? Ala mai este iubit?
Este clar ca esti prea mica si inca nepregatita pentru o relatie.Da,asa este chiar daca ti-e greu sa auzi asta! Auzi,cica "Te iubeste".Pai stiti voi ce este aia iubire, mai?
Nu stiti nici macar care sunt continentele tarii si stiti ce este iubirea?
Draguta, mai bine las-o mai moale cu fluturasii din stomac si povestile gen Romeo-Julieta ca nu sunt de tine...inca!

| Karisma a răspuns:

Draga, stai sa-ti spun caci si eu am trecut prin asa ceva. Prima oara cind nu stiam bine daca sa iau totul in serios sau nu.Deci m-am lasat purtata de val, in primul rind l-am lasat sa astepte sau sa umble din urma mea. In al doilea rind imi spunea ca ii place de mine dar eu la fel ii spuneam asa. Pina la un moment la 2 dintre prietenele mele le-au placut de el.A fost nevoit sa alega 1 si ma ales pe mine de atunci stiam ca intr-adevar ii place de mine si ca vrea ceva serios. Fa si tu asa dar fii atenta nici nu iti trece prin cap cum sunt baiatii. Funda?

| Cocki explică:

Ms Rock,Dar el mereu zice ca ma iubeste, ca nu s-ar desparti de mine niciodata, deoarece sunt frumoasa., dar acum nu stiu ce sa cred.

| Geannyna a răspuns:

Gabi,,el pare o persoana prea zambareata:-D care crede ca o relatie e o joaca de copii si la scoala nu-i la fel? Pai iti zic eu da e la fel na-i vazut ca statea mai app de prietenul lui si nu de tine. Ar trebui sati bagi mintile in cap si sa stii sigur ce fel de,, RELATIE" daca pot s-o numesc asa te astepta de acum sa n-o iei ca pe o descurajare dar el ca-m minte si se joaca cu sentimenttele tale si iuberea lui pentru tine o tine pusa pe un fiiir de par...

pup Geannyna:-x