anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună TPU.xD Credeți că dragostea ține cont de vârstă?puppy dog eyes.

22 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Zic in cazuri in care diferenta depaseste 3 ani, nu mi se pare normal.

| mgtow a răspuns:

In mod normal da, cine nu are multa minte nu se gandeste la asta.

| mona a răspuns:

Dragostea tine cont de varsta

| Miss_7578 a răspuns:

Deloc. conteaza sa te intelegi cu persoana respectiva, sa impartasiti aceleasi sentimente si sa aveti gusturi asemanatoare (muzica, distractie etc ). Bine, nici 20 de ani diferenta nu ar fi indicat. Depinde de mentalitate acum

| Azµre a răspuns:

Doar nu faci dragoste la 2 ani sau la 12 să fim serioși

| rucsiiixPikachu a răspuns (pentru Azµre):

Ehh acum e la modă să faci dragosteee. de mic puppy dog eyes laughing

| Vix999 a răspuns:

Da. Cred cu tarie ca dragostea tine cont de varsta.

| stark47 a răspuns:

Eu cred ca da! chiar daca la inceput spune ca NU, pe parcurs te lovesti de anumite bariere care te fac mai devreme sau mai tarziu sa renunti! exemplu:eu am 21 de ani si prietena mea 16, ne intelegem OK cand vorbim despre lucruri marunte, insa cand vine vorba de ceva mai serios, da cu bata in balta pentru ca nu are experienta! oricum, sunt destule cazuri de reusita, tot atatea si de insucces! cum iti este norocul! succes

| stark47 a răspuns:

Hey,stiam asta, ca nu are experienta! insa nu vreau sa ma obosesc sa o invat! are 16 ani, pana la 19 se schimba de tot, iar fata care e acum nici nu o sa mai semene macar cu "ce va fi" ea in viitor! nu am chef sa pun atat de mult suflet si sa mi iau teapa din nou!(din nou-pentru ca mi sa mai intamplat de vreo 4 5 ori pana acum acelasi scenariu)

| stark47 a răspuns:

laughing da pai si eu sunt curios! eu sunt genu de persoana care nu pune data de expirare pe relatii! deci e posbil sa ajung cu ea pana cand face 19!

| stark47 a răspuns:

Mai experimentata decat mine nu are cum sa fie! eu sunt al doilea prieten al ei iar ea e nr "nici eu nu mai stiu"-oricum, momentan ma bucur de relatia asta, e fun sa stau cu ea, asa ca nu ma gandesc curand la o despartire

| stark47 a răspuns:

Relax! eu nu insel si nu mint! sunt mai clasic big grin sau mai vechi daca iti convine tie mai bine laughing

| stark47 a răspuns:

Ma gandesc sa nu fie mai mult un "cosmar' decat o binecuvantare! laughing, oricum, ma stradui sa o fac sa zabeasca macar odata pe zi

| gmxromania78 a răspuns:

Nu prea cred...

| Schatzyyyyy a răspuns:

"dragostea nu tine de foame" gandeste-te ca pentru unii intr-adevar dragostea nu are varsta, dar pentru altii da! De exemplu eu am 18 ani si ceva, dar eu nu as accepta ca prietenul meu sa fie mai mare decat mine cu mai mult de 4 ani!

| Ovidiu11 a răspuns:

Nu, poti face "dragoste" si la varsta de 5 anisori.

| ktlina a răspuns:

Pai... daca este dragoste intre cineva de 15 si altcineva de 18 este ok, inada daca unul are 20 si altur 80 nu prea. sunt generatii diferite si nu se intersecteaza deloc

| cristina45crisss a răspuns:

Dar ce zici de o fata de 14 ani cu un tip de 21, sunt impreuna de 8 luni aproape si totul merge bine si in regula...se iubesc enorm.el o protejaza de tot, credeti ca el sta cu ea la baza? acum sincer?

| rucsiiixPikachu a răspuns:

Și eu cred că ține cât de cât dar... doar în unele situați.xD am postat întrebarea pentru că vreau să știu ce părere au și alte persoane. mersi pentru răspuns :*

| rucsiiixPikachu a răspuns:

Da... dar din moment ce relația merge bine. vârsta nu mai conteaza.happy

| Libra23 a răspuns:

Da.

Întrebări similare