La multi ani! :*
Dar daca zici ca-l placi asa mult, si te-a mai pupat si pe obraz inseamna ca tineti unul la altul, vorbeste cu el, vezi ce are de gand :*
Ori a fost din greseala ori intentzionat
poate te place si el.
daca as fi in locul tau as iesi cu el in parc, la o terasa ceva si asa vezi daca accepta, cum se comporta cu tine si asa afli daca te place sau nu. Asta e parerea mea :*. Bafta
La multi ani ( cu intarziere ).
Pai... exista 2 variante : 1 ori te-a pupat asa ca asa s-a nimerit si eu mai fac asa doar nu o-i sta sa masor acum sa nu cumva sa nu fie distanta mica de buze. ori 2 inca te mai place dar pentru ca l-ai refuzat nu mai vrea sa iti arate.
Cel mai bine ar fi sa incerci sa vb cu el.sa il intrebi pe el.dar eu crd ca inca te place:X a fost ca un mesaj acel pupat pe obraz.:X
Inseamna ca te respecta, dar asta nu inseamna ca deamu ar sa va intilniti. Succes in continuare si nu uita actioneaza cu limita.
Forte dragut baiatul dar nu inseamna ca neaparat te IUBESTE Poate doar te place. Pt a ajunge la un stadiu mai avansat trebuie sa actionezi si u :X FUNDA!
Poii...Daca a vrut sa fie cu tine, intreaba-l din nou tu si daca accepta va fi o poveste de dragoste romanticasucces... daca nu, mai asteapta putin
Poate insemna ca te place.Fai mici gesturi ca il placi dar sa nu isi dea seama din prima.Asteapta un raspuns dupa ce faci gesturi mici daca nu observa spune-i ca il placi chiar daca tie ti-e rusine!
Nu stiu... poate ca inca mai tine un pic la tine...dar pupicul cred ca avea legatura mai mult cu ziua ta de nastere