| Ramm009 a întrebat:

Zilele viitoare este ziua de nastere a fostului meu prieten (majorat). Mai mult ca sigur nu ma va invita, pentru ca nu ne am despartit prea frumos, apoi ne am certat o perioada, iar in prezent nu vorbim deloc. Cu toate aceaste eu as vrea sa ii dau un mesaj de la multi ani, doar asa sa ii arat ca sunt mai matura decat el si nu razbunatoare. Nu prea stiu ce sa i scriu...cina ma poate ajuta? Dau fundita big grin

6 răspunsuri:
| annaloveanna a răspuns:

Cu aceasta ocazie speciala iti trimit acest mesaj si un sincer La multi ani! Iti doresc multa sanatate si fericire sa ai parte de iubire. Sper sa te distrezi si sa sarbatoresti!

| Ambiguitate a răspuns:

Coaie, nici nu stii ce ai pierdut!
Mesajul perfect

| Debb a răspuns:

Ceva sec gen "La multi ani!happy" si un smiley. Si eu am avut aceeasi problema si raspunsul a fost "cine esti?" laughing

| Timmotey a răspuns:

Fii inventiva incearca sa ii scrii un mesaj frunos gen de acum de la 18 ani poti face ce ai facut pana acum doar ca acum intrii si la inchisoarelaughing)

| DragosMentol a răspuns:

Chiar daca a fost cea fost intre noi in trecut si nu s-a terminat prea bine eu consider ca ar fi frumos sa fim prieteni siti urez un La multi ani si tot ceti doresti.(ceva de gen acum adaptezi dupa cum vr, oricum nu prea itemeleg ce vrei sa-i zicihappy adica daca vrei sa te impaci cu el si sa ramaneti prieteni sau doar sai arati ca esti u mai matura decat el.(daca e varianta a doua pricep dc v-ati despartit)

| Lyiia a răspuns:

Buna saby!
Uite am cateva idei,daca nu iti plac toate,le poti completa sau vezi si tu ce facilaughing
-Stiu ca am avut multe neintzelegeri in trecut si ca nu prea ne intzelegem, insa acum este o zi speciala, in care nu ai voie sa te superi.Cu toate amintirile noastre, sper ca am voie sa iti urez un sincer "La multi ani"!
-Sper ca macar astazi sa ma ierti, macar azi sa ne intelegem si macar azi sa uiti de tot si toate.Stiu ca esti suparat pe mine, insa chiar incerc sa iti spun "La multi ani"! Deci Nu ignora acest mesaj!
-Incerc sa te conving ca urmatorul meu mesaj e adevarat si din toata inima.Incerc sa te ajut sa iti dai seama ca nu sunt o persoana rea si nu vreau nimic de la tine.Asa ca, te rog sa imi citesti mesajul.La Multi Ani!
Sper sa iti placa,toate sunt inventate acum. Daca vrei altceva, da-mi un mesaj privat sau uita-te in raspunsurile mele, ca mai am mesaje de genul asta.
Succes!