anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPUhappyV-am zis de acel tip de 21-22 de ani (eu 13) care acum e dus in Austria.Am acceptat intr-un final sa fiu cu el.Totul a fost bine, frumos, am fost o saptamana impreunalove struck. Dar dupa aia ne-am desparit dintr-un motiv banal:ca nu am vrut sa o fac cu el.Si el zice ca nu vrea prietena cu care sa nu faca nimic.In seara aceea mi-a mai trmis mesaje cum ca ii sunt draga si nu m-ar fi lasat si ca nu trebuia sa se termine.etc.Si mi-a zis ca a trmis toate acele mesaje sa nu fiu suparataoh go on.Si azi acnd a intrat pe mess nici nu a intrat pe mine, nimic. O prietena zice ca astepta sa intru eu pentru ca asa sunt baietii, dar nu stiu ce as zic. Faza prosta e ca si sufar mult dupa elstraight face

Ce sa fac? puppy dog eyesSa incerc sa il uit, dar imi este foarte greu sau sa ne impacam? straight face

Dati-mi niste sfaturi va rog:*

Răspuns Câştigător
| simf a răspuns:

Uita-l, te rog eu, gaseste un baiat de o varsta mai aproape de-a ta. nu va fi el la fel de delicat si intelept, dar va compensa prin dulceata si suflet curat.

2 răspunsuri:
| ionutzul31 a răspuns:

E un pedofil ordinar si crezi ca asta e iubire? laughing
Maturizeaza-te fetito.Tu chiar nu vezi ca vrea doar sex cu tine si pentru asta profita de naivitatea ta?straight face
Nu il intereseaza in rest nimic,motiv pentru care nu ti-a zis nimic pe mess.(si ce zice prietena aia a ta, zice bine, dar nu mai este valabil si pentru cei de varsta lui).In legatura cu mesajele...ti le-a dat doar pentru ca sa iti arate ca tot are sperante ca veti face sex pana la urma.Bafta in continuare si ai grija la lupul asta ce pare a fi oita.winking

| danidlp a răspuns:

Sunt multi l***ri de varsta asta care incearca sa convinga fetele sa se culce cu ei. Si sti de ce? Pentru ca fetele de varsta ta prind la vrajeala lor ieftina.Asa ca mai asteapta.