Atat am vrut sa aud... pentru ca in ultimu timp toate sau toti scriu k peste nu stiu cat timp isi vor incepe viata sexuala.c fenomene
Poti sa te duci la un salon si sa te faci cu ceara poate o sa doara ceva mai tare la inceput dar apoi o sa trebuiasca sa te mai duci la salon sa te epilezi peste o luna. nu dupa cateva zile sau o saptamana. a...un epilat costa in jur de 15 lei, acum depinde de salon
"BUNA TPUU am nevoie de ajutor. Sunt virgina! Si peste cateva luni nu o sa mai fiu " Hahahhaha. ))) comedie TPU asta, hahaha, ce amuzant, numai pot, moooor. Ma-ta stie ca vrei sa "nu o sa mai fii virginina"? Si cica "sa ma epilez?" Doamne iart-o... te intereseaza cati *** ai cand "iubytHuL" tau abia asteapta sa faca sex cu tine si sa te lase insarcinata printr-un boschet? Si pentru ce naibii sa te duci la cosmetica? Sa te epileze aia la fofoloanca? Ai vazut tu intr-un panou publicitar ca scrie asa "Facem frizuri si epilam *** cu masina de tuns cu, care facem si freza, reducere pentru virgine minore si proaste"
Ba dragul meu am 17 ani si 9 luni, relatia mea dureaza de 3 ani, ne iubim si nu mai putem astepta nici unu. Mama mea nu trebuie sa stie cand mi-o bag eu ca mi-e rusine de ea. asta e atat timp cat e de acord cu relatia nu are ce sa mai faca. Imi cer scuze ca CER SFATURI pentru ca nu sunt panarama experta cum sunt altele la 14 ani care stiu toate pozitile si altele. In al doilea rand am spus clar ca ma IRIT de aceea am nevoie de sfaturi despre asta.
Daca vrei t pregatestiacolo jos ... inainte sa te razi iti dai cu spuma de ras ca are o solutie care lasa pielea fina si nu irita sincer iti spun din propria experienta...multa bafta cu prietenu
Superagent00 întreabă: