| babacloanta a întrebat:

Buna tpuuu:*. deci: daca sunt insarcinata fiind minora, ma pot muta la iubitul meu majorsad chiar daca parintii mei nu sunt de acord? Va rog ajutati-ma sunt intr-o situatie destul de naspasad

14 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu prea poti, mai mult chiar el poate sa faca puscarie pentru relatii sexuale cu minori.

| Azµre a răspuns:

Da! Daca ai 16 ani implinitit! Si de buna voie si nesilita de nimeni te poti muta cu conditia sa te casatoresti! La 16 ani poti sa te casatoresti la starea civila! Si atunci te poti muta.

| xcore a răspuns (pentru Azµre):

Nu este adevarat.
Conform noului Cod Civil este intr-adevar posibila casatoria la varsta de 16 ani dar legea prevede anumite conditii si este nevoie de un aviz medical si Atentie: De incuviintarea parintilor. Da-mi un mesaj privat daca vrei detalii.
Foarte important, repet, sa mentionezi varsta

| Azµre a răspuns (pentru xcore):

N-am nevoie ca fac drept si stiu eu i-am zis in mare... vroia detalii. Acordul trebuie sa existe din ambele parti. Si la urma urmei chiar nu au ce sa faca nici una din parti decat sa fie de acord sau sa faca ea avort si sa intre ala la corupere de minori, pentru ca a intretinut relatii sexuale cu un minor.
"
(1) Casatoria se poate incheia daca viitorii soti au implinit varsta de 18 ani.
(2) Pentru motive temeinice, minorul care a implinit varsta de 16 ani se poate casatori in temeiul unui aviz medical, cu incuviintarea parintilor sai sau, dupa caz, a tutorelui si cu autorizarea instantei de tutela in a carei circumscriptie minorul isi are domiciliul. In cazul in care unul dintre parinti refuza sa incuviinteze casatoria, instanta de tutela hotaraste si asupra acestei divergente, avand in vedere interesul superior al copilului. "

Pai drept faci prietene nu asiguri fata ca poate linistita. Pentru ca este intr-o situatie dificila si poate actiona pripit.

Cine a pus-o tata in pozitia asta? eu? de ce nu a luat masuri de siguranta inainte de a se *** pe romaneste?

Pai nu e vorba de cine a pus-o in pozitia asta. E vorba ca daca dai sfaturi pripite ii inrautatesti situatia happy

Mai rau de atat nu se poate la varsta ei!

Ba da, ii spui ca plece linistita. Ea pleaca. Ulterior el puscarie ea cu viata distrusa. Este o problema care in primul rand trebuie tratata din pct de vedere juridic. Deci, mult mai rau.

Frate daca a mancat-o undeva acum tu sau eu ce am putea sa ii facem? sa discute in primul rand cu parintii si sa o rezolve pe o cale amiabila, ori face avort, ori il infunda pe ala in puscarie una din doua! sa nu zic daca e un medic cu capul pe urmeri o sa le faca pe amandoua, in sensul ca ar anunta autoritatea competenta pentru acest caz, ea fiind minora. Zii tu ce ar putea sa faca?

| Vegah a răspuns:

Cum dracu să rămâi borţoasă la 16-17 ani? Eu ştiu că nu te poţi muta, dar poţi să pleci de-acasă şi să nu te mai întorci.
Eu îţi recomand avortul laughing

| xcore a răspuns:

Mentioneaza varsa te rog. La acest capitol legea romana diferentiaza in functie de varsta

| Emin90 a răspuns:

Iubitul tau face parnaie daca ai tai se duc la militie. Asa ca mai bine avorteaza si desparte-te de el pana nu il bagi in puscarie... sad

| RAdrian18 a răspuns:

Vorbeste cu parintii tai sa te poti muta cu el cu acordu lor altfel ii poti face probleme daca se duc la politie tongue