Daca vrei sa traiesti o clipa razbuna-te, Daca vrei sa traiesti o viata iarta-ma!
Mereu ai fost cu mine... mereu am fost cu tine... ce-ar fi sa ma ierti fiind iar cu mine? creatie proprie pe moment sper ca iti place
Stii...nimic nu poate sa te inlocuiasca, avem vise impreuna care trebuie sa se implineasca:X:*"
entimentul nu dispare ca vacanta de vara. Uneori e mai nociv ca fumul tras dintr-o tigara. :-X""
ot ce`ai auzit de mine stii ca nu`i adevarat.Hai lasa`ma pe mine sa-ti arat cum sunt de fapt.; x ]?
Nuu`mi doresc nimic in lume, decat s` fii langa mine. Sh atunci cand imi este greuu` s` plang p` umaruu` tauu`
Îmi amintesc cum zâmbeai, numai cu mine.Îmi amintesc cum râdeai.mi-e dor de tine!
De tine am nev0ie, caci tuu` m` fki s` uit d` tot chiar sh atunci cand urluu`: "D0amne, nu` mai pot!
Desprinsă de poveştile cu zâne şi prinţi.Îmi permit în fiecare noapte să te ţin lângă mine în vis!
Cand l.am vazut ca rade, mi.a venit zambetul pe buze.
Mi-aduc aminte lucruri pe care nu le pot exprima-n cuvinte.
E greu băi. Ia-mă de mană... si fă.mă să sper.
Daca n-ai fi tu, nimic nu ar fi, nimic n-ar avea rost.
I call you just to say "i love you "!
Esti iubirea nemuritoare din sufletul meu.ai fost, esti si vei ramane asa mereu, persoana sfanta care ma iubeste. care din trei priviri ma recucereste
M-am gandit ca-ti datorez o explicatie; pentru ce sunt, ce simt, ce vreau sa fii.
♥De ce crezi ca daca ar fi ceva te-as iubi mai putin, nu sunt genul de persoana imbibata cu venin.♥
" Şi nimic din ce spui acum nu mai are rost! Pentru mine nu mai eşti, pentru mine.Doar ai fost. " Ceva de genu e bun? Sper ca te-am ajutat si nu mai fi trista.