Prindel pe hol si spune-i ce ai de pierdut nimic. stie pr ta ceva de iti spune sa te duci ai incredere in ea.cu timiditatea pierzi nu castigi niciodata.
Esti in aceeasi situatie in care s-a aflat si prietena mea cea mai buna. Am sa-ti spun si tie ce i-am zis si ei: Spune-i ce simti pentru ca exista posibilitatea ca el sa te mai placa dar sunt sanse de 50%. Insa nu sti daca nu incerci. Te vei intreba pentru mult timp cum ar fi fost daca ai fi incercat.
Iti pot spune cum s-a intamplat in cele dinurma cu prietena mea: L-a intrebat pe prietenul lui cel mai bun daca ii mai place de ea. La ea raspunsul a fost negativ si a fost dezamagita, dar nu a regretat faptul ca a incercat. Si in plus, la tine finalul poate fi diferit Deci DA ar trebui sa-i spui, in opinia mea
Mai intii incearca sa intri in vorba cu el dupa care il intrebi daca i place de cineva iar daca el iti raspunde at spune-i si tuu
Heii :* Pai spune-i sincer ce simti pentru el.si lasa timiditatea :*. Daca nu ii o sa-ii spui poate o sa regreti . Succes :*.