anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna,treaba este urmatoarea: Iubesc foarte mult un baiat din cauza caruia am facut si unele greseli, tatal meu si mama au aflat despre una dintre aceste greseli...In fine nu asta este marea problema, el nu ma lasa sa fiu cu baiatul acela nici acum si nici inainte de a face ceva gresit nu m-a lasat cu el si cu nici-un alt baiat.Acea greseala care am facut-o as putea spune ca a fost determinata de tatal meu care este prea sever. Daca ar fi dupa el ar trebui sa stau toata ziua acasa invatand si scriind si facand si treaba daca se poate. Poate va ganditi sa ziceti sa vorbesc cu mama mea, am mai rugat-o mai demult sa vorbeasca cu tata sau sa ma ajute sa ma intalnesc cu acel baiat fara ca tata sa stie si a zis sa ii zic eu daca am chef ca ea nu se baga.Ma simt ca si cum nu as avea mama, mai bine ma inteleg cu prietenele mele sau ale mamei decat cu ea. Il iubesc din suflet pe acel baiat, de mult timp si el tine la mine. Cand o sa fac 18 ani mi-as dori sa imi gasesc un loc de munca bine platit chiar si in strainatate ca sa nu mai depind de ei si sa pot fii fericita desii stiu ca as renunta la scoala. Tata nu ma prea lasa sa ies nici cu fetele deoarece zice ca trebuie sa invat invat invat.Numai asta stie, probabil ca el uita cum era cand a fost copil. Va rog ajutati-ma cu un sfat ceva!

31 răspunsuri:
| SyndicateX a răspuns:

Din moment ce tu ai facut unele greseli e clar ca parintii tai cred ca acel baiat te-a influentat sa faci acel lucru si nu stiu de ce dar banui ca acel baiat nu are o reputatie buna, nu am intalnit tata care sa nu fie de acord cu relatia fetei daca baiatul era unul de treaba.Parintii mei o lasau pe sora mea doar pana la 10 seara plecata, doar daca eram eu cu ea statea mai mult, chiar daca era cu prietenul ei nu o lasau, dar ea a inteles ca e spre binele ei si nu ia criticat.Invata sa iti respecti parintii si sa ii asculti nu am intalnit pana acum parinti care sa vrea rau copilului lor. Ai zis ca atunci cand aveai 14 ani stateai pana la 4 dimineata, e clar ce fata esti incearca sa iti repari greselile si sa iti creezi o imagine buna.