| denisagherman a întrebat:

Buna! Trebuia sa imi vine menstruatia acum 2 saptamani. Ultimul contact sexual a fost in iunie si atunci a fost prima data cand am avut un contact sexual.Am avut ciclu cat de cat regulat, adica unul a fost de 34 de zile, altul de 28 si altul de 31.Este posibil sa fiu insarcinata...Am sa fac un test maine dimineata sa vad. Sper sa nu fie vorba despre asa ceva.Eu cred totusi ca sunt racita la ovare(am uneori o usturime cand fac la toaleta si dupa ce fac la toaleta inca imi curge urina uneori).Voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| Floridori a răspuns:

Un ciclu regulat are mereu acelasi numar de zile, cu diferente de MAXIM +/- 1 zi.
In cazul tau, diferentele depasind 3 zile, vorbim de un ciclu neregulat.

Nu poate fi vorba de sarcina din moment ce a fost protejat si de atunci ai mai avut menstruatii.
Este vorba despre un ciclu neregulat, deci cu o lungime diferita de fiecare data...

Numai bine!

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Dupa cum vad, tu inca nu stii ca ciclul tau este clar de tip NEREGULAT odata ce nu vine niciodata la un numar fixde zile, asa cum vine la ciclul nergulat.
Raceala la ovare NU intarzie ciclul menstrual!

Asadar, avand un ciclu de tip neregulat, NU se poate stii niciodata cand vine ovulatia, cand ai perioada fertila si nici daca esti insarcinata, mai ales daca faci sex neprotejat.

Ca sa aflii daca esti gravida, trebuie sa faci un test de sarcina, DUPA 21 de zile, de la ultima partida sexuala.

Iar pe viitor, folositi prezervativul CA nu va manaca, doare, musca sau provoaca efecte negative.

| denisagherman explică:

A si am uitat sa precize ca eu am avut un contact sexual PROTEJAT cu prezervativ si prezervativul a fost verificat dupa.