| Sara2 a întrebat:

Trebuia sa-mi vină ieri menstruatia, dar mi-a curs o pata maronie si s-a oprit. Acum nu-mi mai curge absolut nimic. Poate fi o sarcină? Menţionez că am fost puternic răcită la ovare luna asta, iar metoda protectiei este retragerea, nu am ramas insarcinata niciodată în 3 ani cu aceasta metoda

3 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

In cazul tau NU se poate nici macar aprecia si cu atat mai putin a se stabili data de incepere a urmatoarei menstruatii datorita faptului ca ciclul tau menstrual este foarte DEREGLAT si din acest motiv menstruatia se produce complet NEREGULAT, asa cum reiese din afirmatiile tale anterioare : MonaMonaM
în 29 Octombrie 2017 | MonaMonaM a întrebat:
,, Luna trecuta (septembrie) am avut o intarziere a menstruatiei de 11 zile. Luna asta mi-a venit la 28 zile. In general imi venea la 30-33 zile inainte.'' sau MonaMonaM a întrebat : în 18 Septembrie 2017
,, Buna ziua. Am o intarziere a menstruatiei de 9 zile. Azi dimineata mi-am facut un test de sarcina si a iesit negativ. Sunt totusi 9 zile. Pot fi insarcinata? Tin sa precizez ca de 2 ani jumate folosesc metoda retragerii cu iubitul meu, dar nu am avut niciodata probleme.'' Ciclurile tale menstruale sunt atat de DEREGLATE si menstruatiile se produc atat de NEREGULAT, din cauza faptului ca atat glandele endocrine cat si ovarele tale NU functioneaza corect, deci NU este vorba de o raceala adica de o anexita, astfel ca in aceste conditii este IMPOSIBIL de stabilit data OVULATIEI si nici PERIOADA FERTILA a ciclului actual. Din acest motive chiar si daca exista posibilitatea sa fi ajuns sperma in vagin fiindca NU se stie in ce moment al ciclului a avut loc sexul respectiv, NU se poate aprecia daca este sau nu posibil sa se fi format o sarcina. In aceste conditii, reiese ca efectuarea unui test de sarcina reprezinta unica metoda de a stabili daca exista sau lipseste hormonul de sarcina din organism. Multa sanatate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă ai fost răcită o sa iti întârzie. Dacă îți întârzie mai mult de 15 zile atunci sa te gândesti la sarcina.Si eu am folosit metoda si nu am rămas gravidă in 7 ani.Succes! Ai grijă de sănătatea ta! Fa un papanicolau.

| Mrlove2017 a răspuns:

De la raceala...folosesc aceeasi metoda si in 5 ani nu am ramas niciodata