Trebuie sa spun cuiva ce se intampla, dar nu am cui pentru ca toate prietenele mele sunt ocupate cu prietenii(iubitii) lor. Deci. nu am prieten, cand incepe sa imi placa de un baiat fac, vorba aia, pe dracu in patru ca sa-i placa si lui de mine, apoi aflu din anumite" surse" ca si lui ii place de mine, si brusc imi dispare tot interesul pentru acel baiat.Adica simt ca imi place de el pana sa stiu ca si el ma place, dupa aia incepe sa imi placa de altul. Acum, prietenele mele au iubiti, iar acestor baieti inainte le-a placut de mine, dar eu nu i-am mai bagat in seama, si acum cand le vad pe ele imprreuna cu ei intr-un fel ma bucur, dar in alt fel imi pare rau pentru ca puteam sa fiu eu fericita in locul lor. Acum intrebarea mea este: de ce nu pot sa fiu multumita de prima oara cu ce am, si trebuie sa sufar dupa aia si sa fiu nefericita. Prietenele mele sunt fericite indiferent daca baiatul de langa ele e gras, slab, urat, prost mai stiu eu ce.doar pentru ca tin la ei. Si eu am tinut la un baiat mult, dar el tot timpul ma mintea, nu ne mai vazusem de mult timp atunci cand ne-am despartit, si mi-am promis ca nu o sa ma las pe niciunul sa "isi bata joc de mine", adica sa ma minta., si m-am gandit ca toti baieti sunt la fel, si ca nu doar fetele trebuie sa planga, si noi trebuie sa ii facem pe ei sa ii doara intr-un fel sau altul.
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Olla Moniii1996. Parerea ta despre baieti e 100% gresita. Pentru ca si fetele sunt la fel, nu poti sa spui de baieti ca sunt toti mincinosi, cum la fel, nu poti sa spui de fete ca sunt mincinoase. Fiecare e diferit. Acum, daca nu ma insel, tu ai 15 ani probabil ( poate gresesc ), iar acum la 15 ani nu ai sa intelegi ce inseamna iubirea, a iubii cu adevarat pe cineva, nu ai cum. Relatiile acum la varsta ta sunt asa, ca sa fie, sa nu fii singura, sa te vada lumea cu cineva pe strada. Iar din cate observ, tu esti o persoana cu multe pretentii la care ar trebui sa renunti, in caz contrar, singura ai sa ramai. Daca tu il cauti pe Fat-Frumos din Lacrima sa vina pe un cal alb, poti sa astepti mult si bine. Toti avem defecte, inclusiv tu. Trebuie sa iti schimbi partea asta din tine, sa te uiti in inima ta si a lui, si in capul lui si al tau. Partea cu " cand aflu ca ei ma plac, imi pierd interesul " e total gresita. Din cauza asta ai ramas singura, si stai linistita, nu te grabeste nimeni la relatii. Mai bine stai tu singurica, fara obligatii, fara stres, pentru ca intr-o relatie cam asta ai sa gasesti. Gaseste`ti un baiat care iti place, intra in legatura cu el, si cupleaza`te cu el, daca tu chiar crezi ca e obligatorie o relatie la 15 ani. Cum baietii mint, asa si fetele mint. Sper ca raspunsul meu ti-a fost de ajutor, si sfaturile mele de asemenea. Numai bine si ai grija de tine
Asculta Inima nu lasa creierul sa iti aleaga... Daca esti printesa este si normal sa vrei un Fat-Frumos, daca esti o fata simpla o sa iti gasesti si tu un baiat care sa te iubeasca si sa te aprecieze asa cum esti tu. Tot ce pot sa iti zic este sa ai rabdare ca rabdare este de aur. succes!
Uite Moniii1996 iami id-ul meu de mess Apex_Predator2013@yahoo.com si vb noi daca e ceva si pot sa te ajut sa te fac fericita da citestemi comentariul si iami id-ul Moniii1996 Id-ul Meu este Apex_Predator2013@yahoo.com
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.145.112.217) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro