anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Trebuie sa spun cuiva ce se intampla, dar nu am cui pentru ca toate prietenele mele sunt ocupate cu prietenii(iubitii) lor. Deci. nu am prieten, cand incepe sa imi placa de un baiat fac, vorba aia, pe dracu in patru ca sa-i placa si lui de mine, apoi aflu din anumite" surse" ca si lui ii place de mine, si brusc imi dispare tot interesul pentru acel baiat.Adica simt ca imi place de el pana sa stiu ca si el ma place, dupa aia incepe sa imi placa de altul. Acum, prietenele mele au iubiti, iar acestor baieti inainte le-a placut de mine, dar eu nu i-am mai bagat in seama, si acum cand le vad pe ele imprreuna cu ei intr-un fel ma bucur, dar in alt fel imi pare rau pentru ca puteam sa fiu eu fericita in locul lor. Acum intrebarea mea este: de ce nu pot sa fiu multumita de prima oara cu ce am, si trebuie sa sufar dupa aia si sa fiu nefericitasad. Prietenele mele sunt fericite indiferent daca baiatul de langa ele e gras, slab, urat, prost mai stiu eu ce.doar pentru ca tin la ei. Si eu am tinut la un baiat mult, dar el tot timpul ma mintea, nu ne mai vazusem de mult timp atunci cand ne-am despartit, si mi-am promis ca nu o sa ma las pe niciunul sa "isi bata joc de mine", adica sa ma minta., si m-am gandit ca toti baieti sunt la fel, si ca nu doar fetele trebuie sa planga, si noi trebuie sa ii facem pe ei sa ii doara intr-un fel sau altul.

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
4 răspunsuri:
| WooLove a răspuns:

Asculta Inima nu lasa creierul sa iti aleaga... Daca esti printesa este si normal sa vrei un Fat-Frumos, daca esti o fata simpla o sa iti gasesti si tu un baiat care sa te iubeasca si sa te aprecieze asa cum esti tu. Tot ce pot sa iti zic este sa ai rabdare ca rabdare este de aur. succes!

| CurcubeuDeVise a răspuns:

Mersi mult, Vlad.O sa incerc sa tin cont de sfaturile tale.

| sweetmary a răspuns:

Aici iti dau mare dreptate

| BlackNinja2029 a răspuns:

Uite Moniii1996 iami id-ul meu de mess Apex_Predator2013@yahoo.com si vb noi daca e ceva si pot sa te ajut sa te fac fericita da citestemi comentariul si iami id-ul Moniii1996 Id-ul Meu este Apex_Predator2013@yahoo.com