Sunt 3 variante :
1. Te insala
2. E genul de baiat care doar flirteaza cu fetele si atat, la modul ca le ia in brate, sau se lasa luat in bratse etc
3. Poate chiar erau de la sora lui acele urme
Sincera sa fiu, cred ca e ori prima, ori a 2-a varianta daca zici ca s-a si prefacut ca nu are semnal si era foarte rece. Primul pas e o discutie deschisa in care sa-i spui chestii de genul ca oricum ti-ai dat seama, dar vrei sa fie el sincer si sa-ti spuna adevarul ca sa stii de ce va despartiti (asta o sa-l sperie, o sa creada ca stii daca e ceva sau ca il parasesti si e posibil sa-l determine sa-ti spuna adevarul). Daca totusi neaga si refuza discutia, fi foarte atenta la semnalele pe care ti le transmite, iar pentru a putea interpreta aceste semnale, tu trebuie sa fi tot timpul calma, sa nu te enervezi, sa ridici tonul sau sa incepi sa plangi. Fi atenta daca se enerveaza si ridica tonul, sau daca se ridica si pleaca in alta camera, sau daca iti spune chestii gen "lasa-ma cu d-astea!" sau ori se poate uita mult prea mult in ochii tai (tentativa de a te convinge ca ce spune e adevarat) sau poate evita contactul ochilor pe cat posibil. Toate aceste semnale ar indica ori ca te insala, ori ca flirteaza cu alte fete. E posibil de asemenea sa inceapa sa-i placa de o fata si sa se gandeasca numai la ea, moment in care, din pacate, cu siguranta nu prea mai are deloc chef de tine. Daca nu rezolvi nimic cu discutia sau nu iti dai seama de nimic, nu prea ai multe variante, avand in vedere ca pleci 2 sapt, dar poti observa in astea 2 sapt cateva lucruri :
1. De cate ori te suna sau iti da sms din proprie initiativa
2. De cate ori iti spune ca ii e dor de tine sau ca te iubeste (dar nu sa ti-o spuna pentru ca i-ai spus si tu)
3. Daca iti da ocupat mai mult ca de obicei
4. Daca ajunge acasa mai tarziu ca de obicei
Cred ca vei reusi sa tragi niste concluzii din lucrurile astea, si daca concluziile sunt negative, parerea mea e sa-l parasesti. Daca tu chiar NU vrei sa-l parasesti, ci sa mai dai o sansa relatiei, eventual, desi nu e etic, cauta-i in telefon sau in calculator sa vezi daca gasesti ceva, iar in momentul ala nu va mai putea sa nege si poate ii va parea rau si iti va spune DE CE a facut-o, ceea ce e foarte important. Poate nu inseamna ca nu te mai iubeste ci pur si simplu a vrut altceva sau nu stiu ce. Depinde de tine ce decizie iei, desi eu cred ca daca descoperi ca te insala, ar trebui sa-l parasesti
Problema e ca daca vrea sa te insele o va face cu sau fara stirea ta si degeaba il iei la intrebari pentru ca un barbat niciodata nu iti va recunoaste in fata ca te a inselat pana cand nu il prinzi la fapte
Hmmm probabil creed ca are vreo amanta pe acolo sau il saruta fetele de buna voie acum depinde cum sa purtat la prima impresie incearca sa ti legatura mult cu el si daca nu raspunde sau se preface ca n-are semnal ceva e in neregula nu uita intreaba-l ce face si vezi daca e interesat de tine adica daca te suna chesti de asta bafta
Auci ...sa fi la distanta de el dupa o asemenea faza cam doare.Zic sa intri intr-o discutie serioasa cu el si sa vezi daca da semne ca ii pasa. Daca o face inseamna ca nu s-a intamplat nimic rau, daca nu isi bate capul atunci sigur a calcat stramb.
Din punctul meu de vedere,nu cred ca sora lui l-a imbratisat, deci e posibil sa te insele, dar nu e sigur. Incearca sa fi putin mai indiferenta, lasa-l un timp si o sa vezi ca daca chiar tine la tine si nu te inseala, va veni el la tine.:d