Hei...cu totii am trecut/trecem prin momente din astea.Stiu ca e greu dar nu putem ceda, asta e doar inceputul.Problemele de fapt sunt mult mai mari si mai greu de suportati.
Se intampla uneori sa vrem sa ne asculte cineva,si sa nu fie nimeni,sau persoana care iti era alaturi sa nu iti poata fi acum, si asta accentueaza, dar nu putem mereu sa depindem de cineva.Vine un moment in care trebuie sa infruntam si singuri, sa ne adunam si sa fim increzatori.
Nu cauta ajutor din partea oamenilor care stii ca iti fac mai mult rau prin comportamentul lor, cum o vezi tu pe mama ta acum.Nu se asteapta sa ai ceva grav pe suflet,sau poate asa ii e genul mai rece, dar asta nu inseamna ca nu te iubeste, sau ca te respinge.
Cred că treci printr-o criză adolescentină şi o să-ţi treacă, ai să vezi.Îţi sugerez să petreci mai mult timp cu prietenii, încearcă să-ţi redobândeşti încrederea în tine, ieşi din starea asta singură, nu ai nevoie de cineva să te ajute. Mama ta probabil are şi ea problemele ei. Tu cauţi afecţiunea unei persoane simţi nevoia să vorbeşti cu cineva. Încearcă să discuţi cu prietenii tăi. Baftă!
Nu moartea este cel mai bun lucru pentru a trece peste tot ce ti se intampla.
Viata este o lupta si un chin, dar este si frumoasa.
Ai rabdare, vor venii si vremuri minunate.Bafta multa in tot ceea ce ti-ai propus si ai grija de tine!
Toti au perioade mai negre in viata!
vei trece peste toate, cel putin asa ar trebui
cu atitudinea asta nu rezolvi nimic
spune-ti mereu "am sa trec si peste asta, va veni soarele si oe strada mea"
totul o sa fie bine ai sa vezi >
Georgiana in primul rand permite-mi sa iti dau doua palme peste ceafa * jap jap *
acum nu ai mentionat cati ani ai dar presupun (avand in vedere ce ai zis de mama ta ca esti inca tanara) multe persoane isi petrec 50-70 de ani fara un scop in viata.
dar in acelasi timp tu poti face ceva in privinta asta: pune teluri mici in fata ta si lupta pentru ele eu cred ca pentru a putea sa fii cuiva draga trebuie sa iti fi tu tie draga mai intai asa ca gandeste-te incet fara sa te panichezi care crezi ca sunt atuu'rile tale si care sunt partile in care nu te descurci si incearca sa afli de ce nu te descurci
oricand vrei sa vb da-mi un mesaj si vb nu renunta! toti avem un loc pe planeta asta... si toti la un moment dat devenim lumea cuiva (nu incerca sa fii importanta pentru toti asteapta si o sa vezi ca e mai frumos sa fii lumea unei singure persoane decat importanta pentru XXXXX persoane)
si in leg cu mama ta pot sa te asigur ca ii pasa de tine... doar ca poate ca nu intelege incearca sa o asezi jos si sa vb deschis despre ce ai in inima
ai grija de tine si Have Fun
si ti-am zis daca vrei sa vb cu cineva da-mi un mesaj si vb multa bafta
As fi banal daca as incepe cu"adolescenta" pentru ca in primul rand nu stiu cati ani ai.Nu trebuie sa lasi pe cineva sa`si dea seama de un lucru in anumite cazuri, ci trebuie sa-i spui pentru a nu`si da seama dar prea tarziu.Eu zic sa te increzi in faptul ca zilele astea"negre" o sa treaca si o sa vina altele in care n`o sa ai loc de prea bine.Gandeste-te la ceea ce vrei sa faci si da`ti seama ca gandesti la moartea ca la o ultima solutie, aceea fiind una disperata. Sper ca ai inteles ceva din tot ce ti-am scris si totodata sper ca ti-am fost catusi de putin de ajutor.
Cred ca fiecare dintre noi avem momente.Insa sa mori nu-i o solutie pentru problemele tale.Am trecut si inca mai trec si eu prin momente ca acestea.Insa bucura-te ca esti sanatoasa sunt persoane care ar da orice sa fie sanatoase.Va veni momentul cand iti vei gasi locul si vei fi fericita.Incearca sa schimbi ceva in viata ta, ocupa-ti timpul cu ceva, fi mai optimista si nu te mai gandi tot timpul cat de nefericita esti.Pentru ca nu-ti face bine.Un alt lucru important incearca sa te duci la Biserica si roaga-te, macar o data pe saptamana.Eu am incercat si ma ajuta foarte mult, desi inainte nu faceam chestia asta.
Sincer sa-ti spun si eu sunt asa, adica eram nu demult asa, asta se numeste ADOLESCENTA. o sa vezi ca mai pe urma o sa vina si vesti bune la care nici nu te astepti nici mai putin. nu te gandi la nebunii dupa care nu exista cale de intoarcere! nu trebuie... o sa-ti treaca mai repede decat te astepti. Te-ai intrebat vreodata de ce apare curcubeul dupa ce ploua? asta ca sa intelegem ca si dupa rau vine si bine! Doar incearca sa vezi partea buna si vesela a lucrurilor simple pe care nici nu le-ai observat pana acum. bafta si arunca gandurile rele la gunoi!
daca vrei,iti spun cum eu faceam atunci si poate si acum voi face,poate si maine,, pentru ca e usor de suportat toate greutatile,, incepe sa scrii pe o foaie ceea ce simti acum, apoi ascunde foaia undeva unde nu umbla nimeni in afara de tine... iar peste cateva zile cand o sa fii mai fericita sa iai foaia si sa o citesti,, o sa vezi ca o sa incepi sa razi,, o sa spui :"uite cum a trecut totul, si ce era in capul tau, la ce te gandeai tu?" Sper ca te-am ajutat...
Pffff...Viata merita traita indiferent prin ce greutati trecem;). Uita-te si la acest video care pe mine ma face mereu sa ma simt mai bine http://www.220.ro/......raieste-ti viata.
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: