Lucru serios e decizia de căsătorie, sexul fără căsătorie e profitare de posibila soție a altuia. Dacă ești dispusă să te lași folosită doar, vei regreta mai tîrziuMai bine roagă-te că dacă este spre binele tău să fiți împreună el să vrea să vă căsătoriți, dacă nu să ai putere să stai departe de el.Am auzit de atâtea fete care spun că nu înțeleg de ce nu se căsătorește nimeni cu ele deși au avut multe relații în care ele s-au imolicat din tot sufletul, s-au dăruit sexual și tot au fost părăsite.un psiholog creștin a spus că fetele care se dăruiesc fără căsătorie sunt fraiere de proporții astronmice și pe urmă se miră că nu mai sunt prețuiteCine are încredere în Dumnezeu, El îi dă un partener de căsătorie și nu se resemneză cu o viață scav al toanelor și mofturilor altcuiva.
Depinde din ce motive doreste sa va intalniti in continuare. Pe el trebuie sa-l intrebi care ii sunt planurile de viitor deoarece s-ar putea ca dorintele voastre sa nu coincida, sa fie complet diferite. Va trebui sa aveti o discutie edificatoare inainte de a te atasa prea tare de el. Succes.
Cam repede ati ajuns la lucruri serioasa.Tu vrei sa va vedeti in continuare, dar pe el l-ai itrebat daca mai vrea acelasi lucru?
Deci vrea sa te tina de amanta. Ce dragut. Eu nu as accepta. Mi-ar ajunge o prostie facuta o data. Nu as perpetua in ea.
A intretine relatii intime inseamna a ajunge la lucruri serioasE? Atunci relatia pe care el o are deja cum se numeste? Tie iti e drag, insa trebuie sa tii cont de faptul ca el are o relatie si sa afli ce are de gand sa faca in legatura cu asta. Sa nu cumva ca el sa profite de naivitatea ta.