As vorbi cu el. fa-i o vizita surpriza si vorbeste cu el. Comunicarea e cea mai importanta intr'o relatie, nu are rost sa te agati de ceva nesigur, e mult mai bine sa clarifici situatia, asa vei stii si tu ce sa faci mai departe. Spune-i tot ce ai pe suflet, tot ce gandesti. crede-ma e mult mai bine asa. Succes!
Eu...nu iti spun, imi anuleaza contul
Oricum da-i pace, ie un tampit, profita de tine, trebuia sa se dea mare cu ceva in fata prieteniilor lui.
Ignoral, nu ii mai spune nimic si lasa-l sa se aplece in genunchi dupa tine iar dupa ce face asta, sa ii razi in fata si sa iti cauti pe altcineva
Succes
Pai e o situatie delicata crede-ma, nu vreau sa anticipez ce se va intampla, eu te sfatuiesc incearca in contunare si vorbeste cu el dar mai autoritara si intreaba-l daca isi mai doreste sa fiti impreuna si de ce ce comporta asa "rece si "distant"de tine(parerea mea)
Eu cred ca este o perioada prin care trec aproximativ toate perechiile. Si eu am avut o perioada in care iubitul meu nu ma mai prea cauta, nu ma mai sunat la fel de mult, nu mai vb cu mine cum vorbea la inceput, era mai mult cu prietenii lui decat cu mine. Iar eu i-am spus ca vreau sa ne despartim pentru ca nu imi place comportamentul lui, iar dupa o zi, doua tot el a venit la mine iar acum suntem impreuna de doi ani si 3 luni si ne intelegem f bine :X. Eu zic sa inceci si tu, succes! :*
Doamne... e clar ca tu inca mai ti la el si-l mai iubesti, doar ca te-ai saturat sa suferi. Sfatul meu este sa-l lasi sa plece. Sa nu ii mai raspunzi la telefon si gata. Sa stea cu prietenii lui, o sa vada el mai tarziu cand n-o sa se mai poata face nimic.
Tu incearca sa fi tare si sa uiti de el . nu merita! :*
Parerea mea este sa vb cu el! daca nu intelege zii cu nu mai suporti situatia si e mai bine daca va despartiti! macar apoi nu vei regreta ca nu ai incercat! lasa-te cautata! asa vei intelege cu adv daca tine sau nu la tine! Fi tare! Succes!:*
Intrebarea mea este :cu ce a gresit de ti-ai pierdut increderea in el? daca te-a inselat,eu zic sa nu mai continui relatia,nu merita. daca nu, vorbeste cu el, discutati fata in fata, daca vezi ca te evita atunci nu-l mai baga in seama, ii spui ca u nu vrei o astfel de relatie.
anonim_4396 întreabă: