Am incercat sa iti trimit un mesaj si nu pot imi spune ca nu am permisiunea ca utilizator junior, desi la alti utilizatori pot trimite.
Am primit mesajul, dar nu pot raspunde... spune ca nu pot trimite ca utilizator junior.
Daca mergi la setari la rofilul tau. o sa gasesti undeva o casuta unde poti selecta de la cine sa primesti mesaje. poti alege sa primesti mesaje de la toti membrii TPU, de la membrii seniori, de la membrii juniori, sau de la prieteni. Ca sa pot sa iti trimit eu mesaj trebuie sa selectezi dintre prieteni, membru junior sau toti membrii
Da...si mie imi spune bunica mea uneori ca poate Dumnezeu are ceva pus deopate pentru fiecare
Esti exemplul viu ca fetele serioase si mai ales inteligente incep sa nu mai aiba trecere la baieti.Ei prefera de-alea care sunt date peste cap doar dintr-o privire galesa si apoi plang dupa el ore in sir.
Nu dispera. Oricine isi are jumatatea pe acest pamant.
Nu esti draga ratatå. Stai calma si vezi'ti viata ta in ritmul tau, nu te intereseaza ce zic altii! Tu ai incredere in tine ca vine si alesul tau!