anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Trec printr-o perioada foarte nasoala care ma distruge psihic incetul cu incetul.Implinesc mai putin 21 de ani si nu am avut nicio relatie serioasa pana acum.In toti anii acestia nu am putut intemeia o relatie cu un baiat pe care sa il plac si chiar am placut multi asa la prima vedere sa zicem.Nu sunt pretentioasa, gasesc oriunde cel putin un baiat pe care sa il consider dragut dar nu reusesc sa ajung niciodata la el...nici macar la un salut cu majoritatea sau daca incerc sa ii abordez pe Facebook imi raspund in 2 peri si acolo se opreste totul.Sunt o fata mai calculata, studenta in anul 2 la stomatologie,sunt draguta ca aspect fizic plus ca imi doresc de mor o relatie. Ceea ce ma disruge si mai mult sunt presiunile familei. Zilnic toti membrii familiei ma dispera cu acest subiect,de ce eu nu pot avea o relatie, de ce de mine nu se lipeste niciun baiat, cum de x si y poate avea si eu nu.Au ajuns sa creada ca am ceva blestem mostenit si imi spun mereu ca in ritmul acesta raman fata batrana.Imi mai spun si ca anii trec si daca in facultate nu gasesc, dupa in niciun caz, doar divortati sau cei ramasi cum spun ei.Incep sa cedez psihic, nu stiu unde sa mai merg sa cunosc oameni noi...viata mea e camin-facultate si mai nou cluburi..ies ca disperata in cluburi in speranta ca voi gasi acolo dar degeaba.Prieteni nu am cu care sa ies sa imi faca cunostiinta cu alte peroase.Ma simt ingrozitor.Ma simt o ratata sad

40 răspunsuri:
| CristianaMaria a răspuns (pentru CristianAndrei2016):

Nu stiu...nu ma priceplaughing de ce?

| CristianAndrei2016 a răspuns (pentru CristianaMaria):

Am incercat sa iti trimit un mesaj si nu pot laughing imi spune ca nu am permisiunea ca utilizator junior, desi la alti utilizatori pot trimite.

| CristianaMaria a răspuns (pentru CristianAndrei2016):

Ti-am scris eu, ia vezi

| CristianAndrei2016 a răspuns (pentru CristianaMaria):

Am primit mesajul, dar nu pot raspunde... spune ca nu pot trimite ca utilizator junior.

| CristianAndrei2016 a răspuns:

Daca mergi la setari la rofilul tau. o sa gasesti undeva o casuta unde poti selecta de la cine sa primesti mesaje. poti alege sa primesti mesaje de la toti membrii TPU, de la membrii seniori, de la membrii juniori, sau de la prieteni. Ca sa pot sa iti trimit eu mesaj trebuie sa selectezi dintre prieteni, membru junior sau toti membrii laughing

| CristianaMaria a răspuns (pentru IonutP22):

Da...si mie imi spune bunica mea uneori ca poate Dumnezeu are ceva pus deopate pentru fiecare

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| darrio2007 a răspuns:

Esti exemplul viu ca fetele serioase si mai ales inteligente incep sa nu mai aiba trecere la baieti.Ei prefera de-alea care sunt date peste cap doar dintr-o privire galesa si apoi plang dupa el ore in sir.
Nu dispera. Oricine isi are jumatatea pe acest pamant.

| Alicezzz a răspuns:

Nu esti draga ratatå. Stai calma si vezi'ti viata ta in ritmul tau, nu te intereseaza ce zic altii! Tu ai incredere in tine ca vine si alesul tau!