Buna! Intrebarea ai pus-o la categoria corecta, din punctul meu de vedere. Raspunsul meu e ca m-as simtii naspa. Dar te-ai gandit vreodata ca poate exista un baiat(sau mai multi) care este indragostit de tine si tu nu-l placi, se simte la fel de naspa, nu? Si eu am fost indragostita de un tip care era cu alta si a fost naspa ca il vedeam zilnic la scoala cu tipa respectiva. Tu esti sigura ca nu te place?
Dragoste cu sila nu se poate, dar la un moment dat toti ne gasim perechea
E sfarsitul lumii din mintea mea! Asa m-am simtit...Dar mi-a trecut dupa ce am intalnit pe altcineva! Si categoria asta era si cea potrivita!
M-as simti ca naiba dar mi-as lua inima in dinti si i-as da papucii pentru ca nu as vrea sa stea cu mine cand stiu ca place pe alta
As incerca sa-l uit dar cum nu pot sa fac asta i-as spune ca il iubesc... macar stiu ca am incercat.
Crede-ma,am trait si eu sentimentul asta.Am fost distrusa,am plans,m-am intrebat "De ce ea, si nu eu?"...dar, apoi m-am gandit ca poate e mai fericit asa decat daca as fi eu cu el impreuna, si pana la urma asta e tot ce conteaza. Daca el e fericit, pot fi si eu fericita.
Asta mi se intampla si mie. Ea fost cu mine in vacanta iar cand a inceput scoala mi-a spus ca nu o sa mai fie nimic intre noi. Tot i am spus prin sms-uri, in realitate ca o Iubesc dar ea nu-mi ma da sperante zice ca totul s-a terminat, sper sa trec peste asta dar o sa fie greu sa o uit pentru ca o vad in fiecare zi, si pentru mine era cea mai frumoasa fata, de fiecare daca cand intalnesc alta fata o compar cu ea si nu ma pot atasa de ea.
M-as simti..foarte..prost. eu nu suport k baitul respectiv sa plaa alta fata. uneori am in cap cum ar fi s-o pocnesc pe fata aia.dar ma abtin. ceea ce vreau eu sa zic e ca nu e gresit sa suferi pentru ca asta e reactia normala a fiecaruia. asta e parerea me. pa!
Crede-ma, sunt in aproape aceeasi situatie ca tine... stiu ca e trist dar, sunt convinsa ca vei trece peste, lasa-l impace ca dupa cate ai zis e gay...
Normal tu "dy" k tu zici ca toti baietii de care imi plac mie sunt "gay"