| Alis57 a întrebat:

eu si iubitul meu avem o relație de un an si ceva, dar nu stiu ce sa zic el e indiferent dar tine la mine, dar e foarte indiferent si eu tin foarte mult la el si nu vreau sa-l pierd. Imi puteti spune cum sa-l tin laga mine? Mentionez ca el e mai mult plecat si vorbim mai mult la telefon. Si sa nu-mi spuneti sa fiu si eu indiferenta pentru ca el e genul de persoană care ar prefera sa sufere decât să-si calce pe orgoliu si eu nu vreau, nu-mi pot permite să-l pierd.

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Atunci ai nevoie de o programare la un control mecanic. A cedat o piesa in tine si trebuie inlocuita pentru a trai o viata normala

| aditimus a răspuns:

Spune- ca vrei un copil si ca vrei sa te mariti sa vezi cum reactioneaza.

| Alis57 explică (pentru aditimus):

Am 17 ani

| aditimus a răspuns (pentru Alis57):

Spune-i ca vrei sa faci nunta atunci la anul!

| Violleta2022 a răspuns:

Ba poti sa-ti permiti sa-l pierzi, pentru ca relatia asta nu-i una normala, cand omul ala este indiferent, este orgolios si relatia este rece, fiind o relatie de pierdut vremea inutil.
Pentru ce ai sta in asemena relatie, ca sa suferi?
Este clar ca esti nefericita, frustrata si total nemultumita de relatia si situatia actuala, dar refuzi sa-i dai drumul, preferand sa suferi. Pentru ce?
Am senzatia ca nu vrei sa fii fericita si nu pot intelege asta.
Ti-e firca sa fii fericita?
Stii ca pe lumea asta sunt 3.5 miliarde barbati?
Unul mai bun ca altul si sunt convinssa ca, exista cel putin 100 mai buni, mai dragastosi, mai afectuosi si interesati sa te faca fericita, decat un barbat rece, orgoliso si indiferent ca asta.
Da-i pace si nu mai pierde timpul cu el, ca o situatia cu el se poate schimba in mai rau, nu "mai bine".
Cand dragoste nu este, nu poti sa-i impui sa te iubeasca, sau sa se schimbe din indiferent in afectuos, asta este clar!

| Paul754880338 a răspuns:

"E mai usor sa sufere decat sa isi calce orgoliul " sau indiferenta ca forma de exteriorizare a iubirii, mie imi suna mai degraba ca recunoasterea slabiciunii si mascarea acesteia prin contrariu, adica, durii sau imunele la dragoste, care sunt invincibili(e) intangibili(e). Pai, daca asa stau lucrurile sigur urmeaza in viitorul apropiat cateva lectii dureroase despre iubire si pretuirea ei atunci cand o ai. Nu va mai rusinati sa va marturisiti dragostea! Asta nu este un semn de slabiciune ci de putere. E valabil pentru amandoi.

| Alis57 explică (pentru Paul754880338):

Mai exact ce mi sugerezi sa fac,.sar sa spun?

| Paul754880338 a răspuns (pentru Alis57):

Incearcati sa va lipsiti de orgoliu, amandoi si sa va declarati dragostea fara teama si inhibitii. Orgoliul, inhibitiile, frustrarile duc la tensiuni in cuplu. Inlaturati-le si invatati sa comunicati sa va spuneti unul altuia ce simtiti.

| IoanaMihaela5267 a răspuns:

Daca nu va intalniti niciodata...eu zic sa o lasi asa, insa daca este plecat periodic cred ca ar fi bine sa vorbiti fata n fata despre asta, ai putea incerca sa i verifici telefonul pentru ca de obicei barbatii indiferenti sunt cei care au "rezerva", nu jeaprat ca e cu altcineva sau te inseala ci comunica cu alte fete.Eu ti urez succes si sper sa nu te insele sau sa vb cu alte fete ci doar sa fie o simpla stare trecatoare.Multa sanatate si fericire