| AlinaaaIrina a întrebat:

Bună Tup! Am o problemă cunosc un băiat de mulți ani de zile dar de vreo 2 ani am început să fim mai apropiați și să ne înțelegem. Mereu între noi au existat priviri și gesturi dar niciodată nici unul din noi nu a luat inițiativă în acest sens am lăsat lucrurile așa deși eu îl placeam enorm si nici el nu era indiferent eu in timpul asta am avut relații și el la fel dar cand ziceam ca l-am uitat el apare, iar în viața mea și mă tulbură.De o săptămână am început să ieșim in aceiași gașcă și a început, iar cu glumele si privirile de ex eu stăteam pe banca se pune si el si in timp ce toti vb incepe sa ma privească se pune mereu lângă mine sau ma cheamă sa stau lângă el mă tachinează si dupa se depărtează si nu imi mai da atenție iar revine.De exemplu aseară am jucat următoarea carte si el a zis ca nu joacă dupa ce am zis ca eu joc s-a răzgândit și noi in ultimele luni am pierdut legatura si nu mai avea nr meu a cerut la joc sa ii dea nr meu find singurul pe care nu il avea el statea in fata mea si ii ruga pe aia sa dea porunci numai mie sa il pup sa ii fac semn si tot asa mereu ma ia in brațe sau daca nu am unde sa stau ma tine in poala imi da bluza.Eu il plac dar nu stiu ce vrea el până la urma ma place sau se joaca? EU m-am saturat de jocuri vreau o relație si nu înțeleg de ce după atata timp nu l-am uitat a fost primul baiat de care m-am îndrăgostit si cel dupa care am suferit cel mai mult. Acum nu știu daca sa ma departez sau sa mai incerc ceva crying

4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Dar acum esti intr_o relatie?

| AlinaaaIrina explică (pentru RAY):

Nu

| RAY a răspuns (pentru AlinaaaIrina):

Atunci vorbeste cu el ce simti si formati o relatie sunteti maturi nu copii

| ASMA14 a răspuns:

De ce nu ii spui direct ca tie iti place de el si nu intelegi ce se intampal deoarece tot timpul apare in viata ta iti da sperante, iar apoi pleaca... Spune-i ca il placi din gesturile lui reiese ca si el te place.