| bia_8231 a întrebat:

Buna tupusad. as avea o intrebare pentru voi.si vreau sfaturi multe.deci de baiatu de care imi place vrea sa fie cu prietena mea nuh stiu ce sa fac sunt distrusa ajutati-ma va rog!

3 răspunsuri:
| denisa10_3336 a răspuns:

Incearca sa il cuceresti.

| SkyFly a răspuns:

Salut Bia!
Nu cred ca e mare lucru de facut.
In primul rand, e vorba de prietena ta si chiar daca nu ar fi fost vroba despre o prietena de-a ta, nu cred ca e corect sa intervi.
In al doilea rand, dupa cum ai spus, lui ii place de ea, nu cred ca poti schimba mare lucru.
In al treilea rand, nu folosi cuvantul "distrusa", nu e bine, cuvantul implica mai multe lucruri, poti fi distrusa atunci cand simti ca lumea se prabuseste pe tine, cand ai pierdut pe cineva drag, nu atunci cand baiatului pe care il placi ii place de prietena ta.
Dupa parerea mea e mai bine sa astepti si vezi cum stau lucrurile, poate nu ii place atat de mult de prietena ta si isi va indrepta atentia spre tine.
Sa ai o zi frumoasa si nu te mai gandi la treaba asta, stii cum se zice, soarele va iesi si pe strada ta, intr-o buna zi.
Pa, pa happy

| Blondutsa_7935 a răspuns:

Buna bia :*
Mai numai fii suparata si incearca sa uiti. Nu il poti obliga sa te placa pe tine. inima lui deja apartine prietenei tale. Uita de el e cel mai bun lucru, altfel cred ca vei suferi enorm, mai ales daca o sa-i vezi impreuna. scoateti`l din minte. Multa bafta!
Pupici:*!