| ouc a întrebat:

Buna Tupu!

Va rog sa ma ajutati cu cele mai sincere raspunsuri la problema care ma framanta de ceva timp:
As vrea sa stiu din punct de vedere medical, de cate ori pe zi este normal sa faci dragoste?
Sunt intr-o relatie, de cateva luni, imi iubesc prietenul vreau sa-l multumesc si sa-l fac fericit dar nu cred ca o sa mai pot face fata mult timp deoarece imi cere si de sase ori pe zi; iar eu nu pot sa-l refuz si nu stiu daca este sanatos.

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu exista nici o norma medicala. Puteti face dragoste de cate ori aveti timp si va face placere amandorura. Probabil in prezent partenerul tau nu munceste si poate sustine o activitate sexuala de jumatate de zi. Atata timp cat iti face placere, nu exista motive medicale sa-l refuzi. Cand va avea un serviciu, se va mai domoli erotic.

| fabiola a răspuns:

Daca vrei sa vorbim din punct de vedere medical, atunci este importanta varsta, deci specific-o!

| ouc explică (pentru fabiola):

Buna Fabiola, am 25 de ani.

| fabiola a răspuns:

Cred ca ai putea discuta deschis cu prietenul tau si daca te iubeste la fel de mult cum o faci tu, va trebui sa te inteleaga ca nu poti face fata unui asemenea consum de energie. Poate ai un job care te solicita fizic, poate inima ta oboseste mai repede(asta dpv medical) poate organismul tau este mai sensibil dar asta nu inseamna ca nu-l iubesti.Trebuie sa stie ca formele de manifestare ale iubirii nu se limiteaza numai la sex!

| Diliu_Razvan_1989 a răspuns:

Deci este nesanatos sa faci sex de 6 ori pe zi cu prietenul tau.incearca si cu altii.mai am eu cel putin un prieten a zis ca se baga

| ouc explică:

Mentionez ca am 25 de ani.