anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

BUNĂ TUTOR AM ŞI EU O ÎNTREBARE-SUNT O FEMEIE NATURĂ AM 32 ANI SUNT ÎN ZODIA PESTE SUNT BLONDĂ AM FORME FRUMOASE AM 1.88 ŞI NU-MI GĂSESC PE NIMENI CARE SĂ TINA LA MINE TOT TIMPU NU AM NOROC ÎN DRAGOSTE oare CE SE ÎNTÂMPLĂ CU MINE. NU SUNT URÂTĂ NU AM NICI O defectiune.NU ŞTIU DE CE BĂRBAŢILOR NU LE PLACE DE MINE AM ŞI UN COPIL DE OPT ANI AM FOST CĂSĂTORITĂ ŞI AM DIVORŢAT OARE O SĂ RĂMÂN SINGURĂ TOATĂ VIAŢA ÎMI VINE SĂ PLÂNG CĂ SUNT SINGURĂ ŞI ANUL ACESTA DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR AVEŢI UN SFAT ŞI PENTRU MINES

13 răspunsuri:
| Barajag a răspuns:

Niciodata nu este tarziu, cu rabdarea treci marea.Nu trebuie sa disperi, toate se vor intampla la timpul lor. Te cred ca-ti este foarte greu si ca nu ai si tu pe cineva.Va straluci soarele si pe strada ta.Bafta!

| tuska a răspuns:

Niciodata nu suntem singuri. Ia aminte! In mod sigur ce-i al tau e pus deoparte! Ofera dragoste si vei primi!

| Anca a răspuns:

Cat ai spus? 1. 88?
Pfua. nu stiu ce sa zic

| ÅñdRa a răspuns:

Buna.
Nu trebuie sa disperi... odata si odata va veni si Fat-frumosul tauhee hee
Fiecare are jumatatea lui si mai devreme sau mai tz o va gasihappy

| clauclau_6191 a răspuns:

A pa-i mami, ia legaura cu mine ca si am ramas singur, nu mai vreau pustoaice nebune big grin

| patricCia a răspuns:

Pai o defectiune cred ca ai si tu totusi nu esti perfecta.

| radu75 a răspuns:

Deci, esti o femeie natura sau mama natura ca n'am inteles!

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Chiar daca doare, am sa-ti spun adevarul: barbatii nu mor dupa tipele inalte, pentru ca nu declanseaza in ei instinctul de ocrotire, ca la cele mignone, sau de inaltime medie...
Sansa ta ar fi sa cauti printre baschetbalisti, sau sa apelezi la serviciile unei agentii matrimoniale! Acolo, sau pe site-uri specializate, unde sa-ti pui si poze, ai cele mai mari sanse sa iti gasesti pe cineva! Scrii exact ce cauti, si ce oferi, si, incerci!
Si, atentie, nu speria "catindatul" cu pretentiile tale la marea dragoste, etc... Fii realista si apreciaza omul pentru ceea ce este, nu-i cere marea cu sarea, si poate o sa mearga! Nu uita ca fiecare vine cu un anumit "bagaj" in noua relatie, nu nou si neprihanit!
Poate ai cerinte prea mari, si nerealiste, si de aceea esti singura!
Gandeste-te bine la motivele pentru care ai divortat, si tine cont de ele in viitor! Spui ca nu esti urata si nu ai nici o defectiune?! Orice si oricine are "vicii ascunse" din fabricatie sau din educatie, sau din erori relationale, care rabunfnesc in anumite conditii doar!
Success!

| CevaNormal a răspuns:

Buna, pot sa-ti spun doar ca treci printr-un moment dificil in viata ta, nu dispera. Daca tot spui ca arati bine, ai un plus foarte mare. Cine stie poate in comportamentul tau, sau in caracterul tau se gaseste minusul de care nu se lipesc barbatii de tine, cine stie. Oricum trebuie sa ai rabdare mare, si ai sa vezi succesul mult scontat o sa vina si la tinewinking

| vyo a răspuns:

In situatia asta ma aflu si eu dar cred ca undeva acolo avem si noi pe cineva cred ca trebuie sa asteptam timpul si rabdarea le va rezolva pe toate capul sus surioara.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu te pripi!

O sa iasa soarele si pe strada ta!

O sa vina "fat-frumos" cand te astepti mai putin!

Chiar si la 32 de ani!

Succes!

| Sentimentall a răspuns:

Eu sunt interesat. Ne putem întâlni?