Deci: Asa se intampla la toate fetele. Cu 12 luni (aprox) inainte de prima menstruatie secreti o substanta albicioasa. Nu este insa prea sanatoasa, deci trebuie sa iti schimbi chilotii si sa te speli in fiecare seara in acea "zona", pentru a evita o infectie O sa vezi ca atunci cand te apropii de menstruatie o sa secreti substanta de aia cat mai multa. Nu te speria, ca nu esti singura de pe planeta careia i se intampla asta
Este posibil am avut si eu asa ceva si mi-a venit(daca te doare burta, sanii, inseamna ca iti vine)funda plzzzz?
Sa stii ca substanta aceea albicioasa nu este an neregula.Chiar si eu m-am angrijorat dar cand m-am dus la ginecolog mi-a zis ca este normal sa ai asa ceva.Asa ca nu te speria nu ai nimic.Menstruatia cand ati vine o sa ati curga cateva picaturi de sange deci nu are legatura una cu alta
Buna,da e ceva normal! Daca nu ti-a venit inca menstruatia atunci e clara treaba, inseamna ca trebuie sa iti vina si stai linistita ca este un semn ca menstruatie e pe cale sa iti apara si e doar o secretie normala care a avut-o sau o are orice fata.
Nu! nu iti vine menstruatia. Depunde si de organism oricum cred ca va mai duta! nu te ingrijora
Nu draga mea nu iti vine menstruatia aceea substanta alba se numeste scurgere asa au toate fetele asa ca nu te speria pa.
Chestia aia alibcioasa se numeste ciclu vaginal, iti dai seama cand iti va veni menstruatia dupa ciclul vaginal pentru ca inainte cu 2 saptamani va fi mai ambundenta/
http://www.noifetele.ro/askanna/askanna.php