| SexyChick a întrebat:

Buna tutror :*
sunt intr-o mare dilema sigh
imi place de prietenul meu cel mai bun ...ne cunoastem de 2 ani si ne intelegem super bine. doar odata am fost certati anul trecut toata vara straight face in rest nu ne certam. problema e ca el cand am fost certati a spus niste lucruri urate de mine pentru ca o fata ii baga in cap tot felul de prostii si ii zicea ca il barfesc si etcoh go on totusi in octombrie ne-am impacat si de atunci vorbim pe mess intruna, la telefon si iesim cam odata pe saptamana pe afara. el imi spune ca ma iubeste mult si ca pe o prietena si ca pe o fata si eu simt acelasi lucru pentru el love struck m-a intrebat de multe ori daca vreau sa ne combinam si le spune tuturor prietenilor ca ma place si ca tine la mine etc tongue am doua intrebari:1. daca ma place si ma iubeste asa cum zice de ce a zis lucurile alea despre mine?[o prietena mi-a zis ca la nervi poti zice orice si apoi regreti]si btw si-a cerut scuze chatterbox
2.sa stau sau nu cu el? l-am refuzat mereu pe motiv ca ma mai gandesc dar nu vreau sa creada ca nu vreau straight face insa mi-e teama ca o sa ne stricam prietenia dupa ce o sa fim impreuna asa se intampla de cele mai multe ori straight face si chiar mi-ar parerea rau sa ii pierd prietenia...help! va pup :*

6 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Daca ai retineri nu te combina cu elhappy

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Cred ca e mai bine sa il pastrezi ca prieten.

| nobody_9468 a răspuns:

Am fost in situatia tahappy
Deci mai bine il pastrezi ca prieten, nu mai mult!
Eu m-am combinat cu resptectivul prieten si ce'a iesit? Acum ne facem rau reciproc, el nu vrea sa fie cu mine fiindca s-a saturat de figurile mele, desi tine la mine, eu tin la el, dar mai bine ma lipsesc cu toate ca am sa bocesc o luna dupa el, m'ai ales ca suntem in aceiasi scoalacrying.

Daca nu va merge presupusa relatie, dupa'aia vei regreta, fiindca cum sunteti acum prieteni nu ve'ti mai fi!
Daca va merge toate bune, insa o data si o data tot va ve'ti desparti!
Cum te iubeste? ca o sora...sau ca o posibila iubita? Te asigur ca e ceva mai mult fratesc.
Mai bine te lipsesti, eu acum plang si dupa fostul iubit, dar si dupa amicul de dinainte, care era de partea mea si cu care ma intelegeam super'binesad. Eu una nu as mai face greseala care am facut'o acum 2 luni, adica sa mai accept, si ghici care e faza? i'am zis inainte de a fi impreuna ca vreau sa ramanem prieteni, el"nici o problema, prieteni vom fi mereu" pe draculcrying

Bafta.

| dydy21 a răspuns:

Mie mi s-a intamplat aproximativ la fel.
Sigur nu crede ce a spus. Deoarece stiu ca si eu am spus multe lucruri urate cand ne-am certat si apoi mi-a parut foarte rau mai ales ca erau intru totul false...
Chiar cred ca te place si daca zici ca te-a intrebat de mai multe ori daca vreti sa va combinati si tu l-ai refuzat aproape sigur crede ca tu nu vrei. Daca vrei sa faci ceva du-te tu la el si incearca... Si cred ca veti fi prieteni si mai buni :* succes si sper sa ajute >big grin

| Georgianna3723 a răspuns:

1. Eu cred ca prietena ta are dreptate, avand in vedere si faptul ca o alta fata ii spunea lucruri rele despre tine, insa nu ar trebui totusi sa vorbeasca asa. Daca si-a cerut scuze, o bulina alba! Insa asta doar daca te-a convins ca ii pare rau happy.
2.Eu consider ca daca tu tii la el, si el tine la tine, de ce nu?! Sa sti ca o relatie incepe mai intai printr-o amicitie foarte inchegata, pentru a va da seama ce simtiti(nu e intotdeauna asa.). Daca insa, dupa ceva timp va dati seama ca va intelegeti mult mai bine doar ca prieteni, trebuie lamurit lucrul acesta la despartire. Adica spune-i ca i vrea foarte mult sa ramaneti amici, nu o despartire scandaloasa! Succes :*!

| java a răspuns:

La nervi... te scapi...si spui si prostii. Dar daca te vrea, parerea mea e sa incercihappy. Dar un lucru e clar de la inceput, daca veti fi impreuna si apoi va despartiti, adio prieteniebig grin, sau ma rog, slabe sanse. Dar se merita sa ai o relatie, in pofida unei preteniiwinking