| viper1720 a întrebat:

Buna tutuor. Sper ca ma puteti ajuta(dau fundita). Deci am 14 ani si ieri eram cu prietena mea la scoala, totul frumos pana au inceput profesorii sa ma vorbeasca in cancelarie sh dirigintele prietenei mele s-a luat de ea facand-o in toate felurile si a chemat-o pe maicasa la scoala dar nu inteleg de ce.Mnah dar ea acum vrea sa ne despartim si nu mai stiu ce sa fac, o iubesc fff mult si stiam ca maicasa nu prea e de acord.stiu ca si ea ma iubeste dar nu se mai poate sa continue relatia daca se mai intampla de astea, sunt cu ea de 7 luni si de cam greu sa cred ca se poate destrama totul din cauza unor nesimtiti de profesori care se baga in viata noastra...va rog niste sfaturi...va reamintesc cel mai bun sfat primeste funda.Multumesc Frumos tuturo si o zi frumoasa in continuare!

Răspuns Câştigător
| DevilLife a răspuns:

Ma gandesc ca nu ati fost prea discreti cu iubirea voastra in scoala.totusi pentru profesori sunteti prea mici pentru o relatie si ei nu sunt de acord. daca va iubiti eu zic sa continuati relatia mai discret.la scoala evitati sa fiti foarte apropiati in fata profilor si a colegilor care stiti ca va pot spune la profesori. vorbeste cu prietena ta si propune-i asta.in timpul liber sunt sigura ca veti gasi metode sa va intalniti fara ca mama ei sa stiewinking

si tu ca sa eviti sa te vorbeasca profi incearca sa nu faci probleme adica sa te bati, sa le comentezi profesorilor chiar daca simti ca nu ii mai suporti! trebuie sa fi calm pentru prietena ta.cand simti ca nu te mai poti stapani gandeste-te la ea si vei rezolva mai usor problemele.

Sper ca te-am ajutat si sper sa va rezolvati problema.Bafta!

8 răspunsuri:
| thereforyou a răspuns:

Stai putin, vreo saptamana doua, o sa se rezolve problema asta de la sine. Stai linistit si nu te agita.

| anss23 a răspuns:

Ati muri daca nu v-ati manifesta iubirea in public?

| bianka93 a răspuns:

Pai... ew cred ca si mama ei a fost sokata.atunki cand a auzit ca trebuie sa mearga la sk.si nu cred.ca mama ei mai vrea sa fiti voi 2 impreuna daca saw intamplat toate astea.acum depinde de voi 2 ke veti face

| TeoPT a răspuns:

Din intrebarea ta reiese ca pur si simplu s-au dus profesorii sa te barfeasca, de parca tu n-ai facut absolut nimic. Nu prea imi vine sa cred asta. straight face

| andra_2561 a răspuns:

O te rog daca va iubitii nu aveti cum sa renuntati... continua...nu renunta

| cal3star a răspuns:

Stiu ca pare nasol. Linistiti-va 2-3 saptamani, prefaceti-va ca sunteti certati. Dupa incepeti sa va intalniti dar nu in public.

Cei mai retarzi parinti aia care nu-si lasa copiii sa-si aleaga persoana ideala.

| davidu_3473 a răspuns:

Daca o iubesti cu adevarat...incearca sa vorbesti cu ea si sa faceti totul mai discret, sa nu fiti de fata cu profesori, mama ei si cei care va sunt impotriva...bafta in continuare cu relatiahappy

| viper1720 explică:

Multumesc tuturor...